Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Friesland acts

56 items found
Musician other Leeuwarden (NL) Doedelzakspeler Gareth Fraser

Doedelzakspeler Gareth Fraser

Musician other

Breng Schotland naar uw evenement door middel van Gareth Fraser. Hij zal allerlei geweldige doedelzak muziek spelen waardoor er een karakteristieke Schotse en gezellige sfeer wordt gecreëerd! The Sound of Scotland! Voor trouwerijen ook...

€ 198,-

Character/Mascott Heerenveen (NL) Dé Hoofdpiet (animatie act)

Dé Hoofdpiet (animatie act)

Character/Mascott

Wie kent hem niet. De trouwe (hoofd)hulp van Sinterklaas. Na het vertrek van de wegwijs piet is dit nu dé piet die alles voor Sinterklaas regelt.

€ 594,-

Band Gauw (NL) Ernst Langhout and The Retro's

Ernst Langhout and The Retro's

Band, rock

Van feestelijk swingend optreden, tot intieme luisteravond! Met 3 solostemmen en daarbij een krachtige samenzang brengen we een mix van jaren 60 en 70 nummers en Folk.

€ 750,-

Band Sumar (NL) Vreemdt

Vreemdt

Band, coverband

“Niets is ons vreemdt!” Onder dat motto speelt coverband Vreemdt een bonte mix van nummers uit ‘de oude doos’ , maar zeker ook recente hits. Van ballads, dansplaten en pop tot rock! Boek Vreemdt nu via Showbird.

€ 1.195,-

Band Sumar (NL) Vintage

Vintage

Band, rock

Vintage is een rock coverband zoals je ze graag ziet. Goede muziek, een vette show en een flinke rugzak vol ervaring maken een avond met Vintage tot een groot succes. Boek Vintage nu via Showbird!

€ 1.495,-

Band Sumar (NL) Alice Springs 6-mans formatie

Alice Springs 6-mans formatie

Band, party

Alice Springs als 6-mans formatie is uitstekend geschikt voor festivals en grote podia. Met hun enthousiasme zorgen ze altijd voor een groot feest. Boek nu Alice Springs 6-mans formatie op ShowBird!

€ 1.995,-

Band Sumar (NL) Jail House Rock

Jail House Rock

Band, pop/rock

House DJ Steff Da Campo!! Heeft een indrukwekkende partner gevonden in Coverband Virus Is dit dan mogelijk? Rock & Dance? Zeker!! Een prachtige dwarsstraat in diverse stijlen. Boek Jail House Rock nu via Showbird!

€ 2.995,-

Singer (male) Joure (NL) Benny Bakker

Benny Bakker

Singer (male), party

Allround zanger met ervaring en zeer divers repertoire. Benny maakt ieder optreden gezellig! Te boeken voor feesten en partijen, recepties, etc. Informeer naar de mogelijkheden

€ 179,-

Kids show Leeuwarden (NL) Verhalen uit Murmla

Verhalen uit Murmla

Kids show, puppeteer

Het straattheater stuk “Verhalen uit Murmla”gaat over de vreugde van het verhalen vertellen en de lust om er naar te luisteren. Het is een walking-act die zich steeds verplaatst om dan op locatie voor ca. een half uur aan korte scenes...

€ 425,-

Event show Leeuwarden (NL) Anna & Us Heit: Leeuwarden CH2018

Anna & Us Heit: Leeuwarden CH2018

Event show, intermezzo

Een reizende voorstelling in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Een geweldige en intieme muzikale voorstelling over de verboden liefde tussen twee Oranje-Nassau telgen. Willem Lodewijk en Anna van Oranje...

€ 1.179,-

Speaker Leeuwarden (NL) Zelfhypnose....je kunt het zelf doen.

Zelfhypnose....je kunt het zelf doen.

Speaker

Boek via ShowBird een originele lezing over hypnose, wat is hypnose en wat is zelfhypnose? Een interessante humorvolle lezing door Joop Fenstra!

€ 1.175,-

Band Sumar (NL) Wallstreet

Wallstreet

Band, coverband

Niet alleen bekend als het financiële centrum van Amerika, ook zeker als het muzikale hart van het Noorden! Boek Wallstreet nu via ShowBird.

€ 1.495,-

Band Oudeschoot (NL) De Koffer

De Koffer

Band, coverband

Na veel geploeter, gevloek en echtscheidingen hebben we het toch voor elkaar gekregen om een bruisende show neer te zetten. Interactie, brede muziekkeus en gezelligheid is wat de koffer biedt. Boek de Koffer nu via ShowBird!

€ 1.495,-

Band Sumar (NL) Brightside

Brightside

Band, coverband

Deze coverband speelt niet alleen de bekende cover nummers maar zal ook het publiek verassen met onbekende cover nummers. Deze enthousiaste band zorgt altijd voor de juiste stemming! Boek nu de Brightside op ShowBird!

€ 895,-

Make-up artist Leeuwarden (NL) Schminkstand Kwisje Kwasje

Schminkstand Kwisje Kwasje

Make-up artist

Allemaal vrolijke kindergezichten, wie wil dat nu niet.

€ 100,-

Trainer/Workshop Leeuwarden (NL) Circusworkshops

Circusworkshops

Trainer/Workshop, spectacle

Circusworkshops zoals eenwieleren, jongleren, balans, acrobatiek en nog veel meer.

€ 110,-

We too use ShowBird