Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Fire shows

74 items found
Stunt show Enschede (NL) Bruiloftsvuurwerk

Bruiloftsvuurwerk

Stunt show, fire show

Maak de belangrijkste dag nu nog spectaculairder met een vuurwerkshow! Het Bruiloftsvuurwerk brengt extra sfeer en alles is mogelijk. Boek nu Bruiloftsvuurwerk op ShowBird!

€ 1.000,-

Stunt show Heerhugowaard (NL) Vuurshow door Magisch Verhaal

Vuurshow door Magisch Verhaal

Stunt show, fire show

De vuurshow van Magisch Verhaal. Is uniek te noemen. Met de gekste vuurstunts en humor zet hij alles op zijn kop. Of het nu het jongleren is met 3 brandende fakkels of vuurspuwen niets is Martin te gek. De vuurshow past perfect op ieder...

€ 390,-

Stunt show Spijkenisse (NL) Slijptol Act

Slijptol Act

Stunt show, fire show

Deze act zal uw publiek nooit meer vergeten. Een artiest die gitaar speelt met een slijptol en dit zorgt voor een ervaring die onvergetelijk is! Boek deze gitarist met slijptol en enorm vuurspektakel nu op ShowBird!

€ 400,-

Stunt show Amstelveen (NL) Vuurshows van dacosta-entertainment

Vuurshows van dacosta-entertainment

Stunt show, fire show

Vuurspuwen en vuurvreten, letterlijk inderdaad, behoren tot de specialiteiten van Richard Da Costa Abreu. “Denk aan het blazen van zowel grote als kleine wolken vuur of de fakkel brandend tussen mijn tanden houdend en deze zelfs in mijn...

€ 250,-

Stunt show Antwerpen (BE) Indoorshow theater - Magic & Fire act

Indoorshow theater - Magic & Fire act

Stunt show, fire show

Opzoek naar een originele, spectaculaire en stijlvolle act? Dan is deze act iets voor jou. Een mooie indoorshow waar magie en vuur samenkomen. 3min duo vuurstuntact

€ 450,-

Stunt show Antwerpen (BE) Huwelijks vuurshow & vuurspuwer

Huwelijks vuurshow & vuurspuwer

Stunt show, fire show

Vuurspektakel waar niemand zal vermoeden hoe spectaculair deze show zal zijn! Julia is gekleed in een stijlvolle fifties dress dansend op mix van oldies en folkmuziek. Optie vuurwerk fonteinen als finale.

€ 550,-

Stunt show Antwerpen (BE) Coeur en Feu - Acrodance on Fire

Coeur en Feu - Acrodance on Fire

Stunt show, fire show

Groot spektakel nodig voor jouw speciale evenement? Kijk dan niet verder en boek deze grootse live vuurshow met zeven artiesten met verschillende disciplines. Dé vuurshow met verhaal, dans, lifts acrobatiek en vuureffecten!

€ 2.926,-

Stunt show 's Gravenwezel (BE) The Magic nacht of Bubbles & Fire

The Magic nacht of Bubbles & Fire

Stunt show, fire show

Een vier uur lange, magische en sprookjesachtige sfeer met maar liefst 200 vlammen en 24.000 zeepbellen per minuut. Een super leuke en gave vuurshow act, dat geeft elk feest en evenement een leuke draai. Boek het nu via ShowBird!

€ 1.000,-

Stunt show Capelle aan den IJssel (NL) Solo Vuurshow

Solo Vuurshow

Stunt show, fire show

Een show die u nooit meer vergeet! Door middel van verschillende technieken wordt deze vuurshow altijd als een succes gezien. Het publiek weet niet wat hun overkomt als ze onze experts zien optreden. Boek onze vuurshow nu op ShowBird!

€ 225,-

Stunt show Lummen (BE) T&T Fireworks

T&T Fireworks

Stunt show, fire show

Zoek jij een spectaculaire toevoeging voor jouw event? Dan is deze vuurwerkshow perfect! Een professionele vuurwerkshow die helemaal op maat gemaakt kan worden voor jou. Spektakelvuurwerk voor ieders budget!

€ 1.750,-

Stunt show Heverlee (BE) Bellydance meets Fire

Bellydance meets Fire

Stunt show, fire show

This spectacular act combines the charme of bellydancing with the magic of fire. These two experienced teachers and passionated bellydancers will give you a unique performance. Are you ready to be amazed?

€ 700,-

Stunt show Utrecht (NL) Tesla Coil

Tesla Coil

Stunt show, fire show

Spectaculaire bliksem act waarbij de vonken letterlijk om je oren zullen vliegen.

€ 1.500,-

Stunt show Zoutleeuw (BE) Essence of Fire

Essence of Fire

Stunt show, fire show

Alles wat je nodig hebt om een fantastisch event neer te zetten, vind je in deze spectaculaire show. Essence of Fire zorgt voor een onvergetelijk moment voor jong en oud.

€ 925,-

Stunt show Antwerpen (BE) Glance du Baroque - Acrodance on Fire

Glance du Baroque - Acrodance on Fire

Stunt show, fire show

In Baroque stijl zal deze duo act jullie feest vermaken met een geweldige live vuurshow! Op muziek van Vivaldi komen karakters van die tijd tot leven en performen acrobatische vuurchoreografieën.

€ 814,-

Stunt show Antwerpen (BE) Sparkling Swing Show - Flam-E-Motion

Sparkling Swing Show - Flam-E-Motion

Stunt show, fire show

Deze vuurdans show is een show met veel spektakel en overacterend vuurcabaret. Twee artiesten zullen jouw gasten imponeren met prachtige kostuums en partner vuurtechnieken!

€ 924,-

Stunt show Antwerpen (BE) Ryu Kai - Acrodance on Fire

Ryu Kai - Acrodance on Fire

Stunt show, fire show

Deze vurige dans met gevechtskunst elementen is voor elk publiek wel een reden om even aandacht te geven. Deze live vuurshow met invloeden uit het verre Oosten maakt van elk evenement een lust om naar te kijken.

€ 870,-

We too use ShowBird