Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

New Year's Eve

60 items found
Actor Amsterdam (NL) Tafeldame of Champagnedame

Tafeldame of Champagnedame

Actor, food

Een lopend buffet waar gegarandeerd het water van in de mond loopt? Deze verschijning zullen uw gasten niet snel vergeten! Ons Tafeldame concept, leverbaar in diverse thema’s, geeft een compleet nieuwe draai aan de term lopend buffet....

€ 557,-

Event show Hellevoetsluis (NL) Bal Masqué Party

Bal Masqué Party

Event show, themed evening

Verhul de identiteit van jou gasten en jou door middel van de Bal Masqué Party. Over dit mysterieuze feest zullen jou gasten nog lange tijd napraten, aangezien dit thema een uniek eigen karakter heeft!

Price on request

Actor Heinenoord (NL) Oliebollen Traktatie

Oliebollen Traktatie

Actor, food

Trakteer jouw gasten deze smaakvolle oliebollen op jouw evenement. De oliebollen zullen worden verzorgd en uitgedeeld door 2 spontane kerstfiguren.

€ 896,-

Stunt show Antwerpen (BE) Fire & Lightning Spectacle - Vuurwerk Sh

Fire & Lightning Spectacle - Vuurwerk Sh

Stunt show, fire show

De perfecte opening of afsluiting voor je evenement staat hier voor je klaar om gebeoekt te worden! Deze ware vuurspektakel in combinatie met een vuurwerkshow maakt jouw evenement een ware genot om bij te zijn!

€ 2.170,-

Actor Tilburg (NL) Oliebollen Models

Oliebollen Models

Actor, food

Wilt u uw gasten of bezoekers op een passende en feestelijke manier verblijden met oliebollen? Oliebollen uitdelen wordt extra feestelijk met onze Oliebollen Models!

€ 180,-

Stunt show Enschede (NL) PYROMUSICALS

PYROMUSICALS

Stunt show, fire show

PYROMUSICALS is een spetterende vuurwerkshow waarbij alles mogelijk is. Het vuurwerk wordt gesynchroniseerd op de muziek en levert een geweldige show op voor jouw evenement! Boek nu Pyromusicals op ShowBird!

€ 900,-

Event show Nijmegen (NL) Champagnetoren

Champagnetoren

Event show, intermezzo

De Premium Champagnetoren is bijzonder geschikt voor bruiloften en voor de kleine tot middelgrote bedrijfsfeesten. De toren staat op wielen waardoor deze naar binnen gereden kan worden voor het ultieme verrassingsmoment.

€ 413,-

Band Den Haag (NL) Coverband 2 Flowers met DJ

Coverband 2 Flowers met DJ

Band, coverband

2 Flowers staat garant voor een spectaculaire feestavond.   Of het nu gaat om een bruiloft feest, verjaardag, bedrijfsfeest, huwelijksceremonie, receptie of wat anders? 2 Flowers weet altijd het maximale uit ieder gelegenheid te...

€ 1.000,-

Character/Mascott Utrecht (NL) Chinese Drakendans

Chinese Drakendans

Character/Mascott, mascot

Laat je bezoekers verassen met de verlichte drakendans! De verlichte draak wordt vaak geboekt voor het Chinese Nieuwjaar! Met deze Chinese volksdans geef je een spectaculaire Chinese twist aan je evenement.

€ 675,-

Acrobat Arnhem (NL) Aerial Act 'Champagne uit de lucht'

Aerial Act 'Champagne uit de lucht'

Acrobat

Uw glas champagne wordt door een charmante acrobate hangend in haar mooie kroonluchter voor u ingeschonken. Een chique eyecatcher voor uw event.

€ 449,-

Band Rotterdam (NL) Guus Bok Liveband

Guus Bok Liveband

Band, pop/rock

Guus Bok staat als artiest bekend om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme. Samen met zijn band en tekstschrijver Rico Hop maakt hij aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandstalige Pop/Rock muziek. In korte tijd haalt...

€ 1.882,-

Band Laren (Noord Holland)(NL) Sonny's Inc.

Sonny's Inc.

Band, party

Dé entertainmentband van Nederland. Met aanstekelijke melodielijnen, wellustige backing vocals, pompende bassen, funky gitaren en strakke blazers brengen wij elke feestzaal of party tot leven. We love to entertain you!

€ 4.974,-

Photographer Weurt (NL) Foto Spiegel - Magic Mirror 4 Events

Foto Spiegel - Magic Mirror 4 Events

Photographer

Magic Mirror 4 Events is een interactieve fotospiegel! Een unieke en nieuwe fotobelevenis op ieder feest & event. Onze fotospiegel is volledig interactief en zet uw gasten in stijl op de foto. Er zijn diverse applicatie mogelijkheden om...

€ 620,-

Actor Den Haag (NL) Wine Ladies / Wijn Dames

Wine Ladies / Wijn Dames

Actor, food

U organiseert een feest en bent op zoek naar extra entertainment? Leuke wijndames op uw event? Boek nu! Fa Fa biedt frisse en opvallende concepten met een hoge entertainment waarde. Onze entertainment hostesses kunnen worden ingezet ter...

€ 144,-

Band Maarssen (NL) GroovePlanet

GroovePlanet

Band, soul/r&b

De band bestaat uit vrienden met een passie voor muziek, wat maakt dat ze enorm veel plezier hebben op het podium, geweldig goed op elkaar zijn ingespeeld en er elke keer weer een groot feest van maken!

€ 2.495,-

Band Ranst (BE) Coco Jr. & The All Stars

Coco Jr. & The All Stars

Band, party

Een gezellige feestband, dat zijn de Coco Jr. & The All Stars. Zij zullen jouw gasten in een feeststemming brengen met de klassiekers en hits die ze spelen!

€ 4.500,-

We too use ShowBird