Showbird.com is de grootste marktplaats
voor LIVE entertainment van NL en BE
Artiesten presenteren zich op ons platform
Jij kunt hen boeken voor je eigen event

LP horeca line-up

Horeca line-up act

Ben jij binnenkort de gastheer of gastvrouw van een feest in de horeca? En ben je op zoek naar een unieke en vermakelijke horeca line-up act die je kan inhuren voor je event? Of het nu gaat om een live feestzanger in jouw restaurant of een komische act voor een café-evenement, ShowBird biedt een ruime keuze aan diverse horeca line-up acts. We helpen je graag bij het inhuren van een horeca line-up act.

Waarom kiezen voor een horeca line-up act?

Naast de gebruikelijke attributen die een horeca-avond tot een succes maken, zoals drankjes en lekker eten, kan een opvallende horeca line-up act de kers op de taart zijn. Of je nu een chique diner in een restaurant organiseert of een feest in een levendige kroeg, het boeken van live entertainment voor jouw horecagelegenheid is eenvoudig met ShowBird. Een horeca line-up act is geschikt voor een gevarieerd publiek, van jong tot oud. Denk aan het boeken van een verrassingsact tijdens een jubileumfeest in jouw horecagelegenheid of een te gekke DJ voor een gezellige avond in de kroeg. Natuurlijk kun je ook een DJ of zanger inhuren om de sfeer te verhogen.

In de horeca of op locatie

Een horeca line-up act is geschikt voor diverse soorten horecagelegenheden, van intieme cafés tot grote evenementenlocaties. Wil je groots uitpakken? Dan kunnen een muzikant of een band de avond echt onvergetelijk maken. Maar ook muzikanten die komen zingen, gitaar/ saxofoon komen spelen kunnen je gasten een geweldige tijd bezorgen. De mogelijkheden om zowel de bezoekers als de gastheer of gastvrouw in de schijnwerpers te zetten, zijn eindeloos.

Hoe boek je een horeca line-up act bij ShowBird?

Bekijk het uitgebreide aanbod op ShowBird. Heb je een horeca line-up act gevonden die past bij jouw gelegenheid? Dien dan een aanvraag in via onze website. Deze aanvraag wordt direct doorgegeven aan de artiest van de horeca line-up act (of aan hun persoonlijke manager). De aanvraag is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Je kunt natuurlijk ook meerdere aanvragen indienen voordat je een horeca line-up act inhuurt. Dit is met name handig als je evenement snel nadert. Hierdoor vergroot je de kans dat er een beschikbare horeca line-up act is. Als je al een aanvraag hebt ingediend, kun je de informatie daaruit gebruiken voor andere aanvragen.

Gewoonlijk ontvang je doorgaans een reactie van de artiest binnen vier uur, maar in ieder geval binnen 24 uur. De artiest heeft drie mogelijke acties: het verzoek afwijzen, een chatbericht sturen om meer te weten te komen over je wensen, of een voorstel doen. Zodra de artiest alle benodigde informatie heeft, sturen ze een vrijblijvend voorstel. De definitieve boeking vindt plaats zodra je de vergoeding via ShowBird betaalt, waardoor er een bindende overeenkomst met de artiest wordt gecreëerd.

De voordelen van boeken bij ShowBird

Ons online boekingsplatform verschilt van traditionele evenementenbureaus omdat je direct in contact komt met de horeca line-up act. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld de setlist wilt bespreken of verzoeknummers wilt doorgeven. We begrijpen dat de inhoud van groot belang is bij het boeken, dus je kunt vanaf het moment van aanvraag alles tot in detail bespreken. Dit kun je doen met de speciale chatfunctie op ons platform, waardoor je jouw wensen duidelijk kunt maken en de horeca line-up act haar show hierop kan afstemmen.

Laagste prijsgarantie

Het inhuren van een horeca line-up act is altijd op maat gemaakt. Bij ShowBird bieden we een laagsteprijsgarantie, wat ervoor zorgt dat de tarieven duidelijk en transparant worden weergegeven. Hierdoor wordt het vergelijken van diverse acts uiterst simpel. ShowBird streeft naar een zo efficiënt mogelijk boekingsproces, zodat jouw zoektocht moeiteloos verloopt.

Heb je nog vragen?

Weet je niet precies welke horeca line-up act bij jouw gelegenheid past? Of heb je vragen over het boekingsproces? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. ShowBird helpt je graag bij het boeken van de artiest die het best bij jouw event past.

 

 

Ook wij gebruiken ShowBird

Veilig Boeken

ShowBird