Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Tastings

33 items found
Tasting Hoogeveen (NL) Bierproeverij De Zware Jongens
Golden tip

Bierproeverij De Zware Jongens

Tasting

Een bierproeverij waarbij het gaat om de echte zware jongens. Denk hierbij aan quadruppels en rookbieren. Deze proeverij is voor de stoere mannen en vrouwen! Boek nu deze bierproeverij op ShowBird!

€ 279,-

Tasting Oostende (BE) Bier teambuilding met Zytholoog Kurt

Bier teambuilding met Zytholoog Kurt

Tasting

Bijna elke activiteit word leuker met bier. Zeker wanneer het met je collega's of je teamgenoten is. Lekker bier proeven en leren kennen met z'n allen onder toezicht van Zytholoog Kurt Gunst!

€ 350,-

Tasting Haaksbergen (NL) Wijnproeverij

Wijnproeverij

Tasting

Tijdens deze wijnproeverij krijg je onder begeleiding van een echte registervinoloog 6 hoogstaande wijnen te proeven. Je zal niet alleen de overheerlijke wijnen proeven maar ook veel kennis opdoen over het proeven/drinken van wijn. Boek nu...

€ 266,-

Tasting Hoogeveen (NL) Bierproeverij Holland vs België

Bierproeverij Holland vs België

Tasting

Welk bier denk jij dat beter is: Bier uit België of bier uit Nederland? Je krijgt nu de kans om dit uit te zoeken tijdens de Bierproeverij Holland vs België! Boek nu deze bierproeverij op ShowBird!

€ 182,-

Tasting Hoogeveen (NL) Bierproeverij Roadtrip USA

Bierproeverij Roadtrip USA

Tasting

De markt van de Amerikaanse bieren wordt steeds populairder. Tijdens deze proeverij maak je kennis met de Amerikaanse bieren. Boek nu deze proeverij op ShowBird!

€ 280,-

Tasting Amsterdam (NL) Proeverij van Wijn

Proeverij van Wijn

Tasting

Een bijzondere wijnproeverij op locatie met verschillende hoge kwaliteit wijnen. Proeverij van Wijn zorgt ervoor dat de jouw wijnproeverij een groot succes wordt. Boek nu een Proeverij van Wijn via ShowBird!

€ 186,-

Tasting Lelystad (NL) Spaanse Wijnproeverij

Spaanse Wijnproeverij

Tasting

De lekkerste Spaanse wijnen proeven onder het genot van lekkere Spaanse hapjes? Met deze Spaanse Wijnproeverij krijgt u het totale pakket! Boek deze proeverij voor een onvergetelijke avond nu op Showbird!

€ 500,-

Tasting Noduwez (BE) Bierolade: Bier en Chocolade Pairing

Bierolade: Bier en Chocolade Pairing

Tasting

Werner is een chocolade kenner en een bierkenner en heeft het tot zijn levensmissie gemaakt om deze smaken te laten samensmelten tot pure kunst. Laat je verassen door de kennis en smaken van de unieke Bier- en chocolade Proeverij van...

€ 216,-

Tasting Eindhoven (NL) Bottelair Brothers Proeverij

Bottelair Brothers Proeverij

Tasting

Met een enorme lading aan humor en lekker eten of drinken zijn deze twee mannen een perfecte toevoeging op uw feest! Van grappen over eten tot complete sketches deze rasartiesten kunnen het allemaal! Boek ze op ShowBird!

€ 1.350,-

Tasting Hoogeveen (NL) Bierproeverij Roadtrip Europa

Bierproeverij Roadtrip Europa

Tasting

Een bierproeverij waarbij alle smaken uit Europa langs komen. Test nu of je bier uit Engeland, België of Duitsland het lekkerst vind! Boek nu deze bierproeverij op ShowBird!

€ 182,-

Tasting Klijndijk (NL) Een Wijnproeverij Op Locatie

Een Wijnproeverij Op Locatie

Tasting

Proef de echte passie voor wijn met Een Wijnproeverij Op Locatie. Een grote variatie aan verschillende wijnen met vakkundige uitleg. Boek Een Wijnproeverij Op Locatie nu via ShowBird!

€ 145,-

Tasting Oostende (BE) Bier Tasting met Zytholoog Kurt

Bier Tasting met Zytholoog Kurt

Tasting

Wil je een leuke bierproeverij op locatie? Zoek dan niet verder, Kurt Gunst kan je alles vertellen over het goudgele drankje! Leerzaam, maar vooral heel erg gezellig! Doe snel een aanvraag en kom in aanraking met de wondere wereld van het...

€ 350,-

Tasting Oostende (BE) Bier Food Pairing met Zytholoog Kurt

Bier Food Pairing met Zytholoog Kurt

Tasting

Bier drinken kunnen we allemaal (mits je boven de 18 bent natuurlijk!) maar waarmee kunnen we de drinkervaring nog beter maken? Met lekker eten natuurlijk! In deze proeverij gaan we kijken welk biertje bij wel gerecht het beste past.

€ 350,-

Tasting Amsterdam (NL) Champagne proeverij

Champagne proeverij

Tasting

Tijdens deze proeverij krijg je 6 unieke mousserende wijnen te proeven. Uiteraard word je ook alles geleerd over hoe je dit nou precies moet proeven en wat wel en niet kan! Boek nu een Champagne proeverij op ShowBird!

€ 270,-

Tasting Veenendaal (NL) Meisjes van de Wijn

Meisjes van de Wijn

Tasting

Deze wijnproeverij beloofd een vrolijke proeverij te worden. De Meisjes van de wijn maken deze proeverij speciaal. Tijdens deze proeverij krijg je 7 wijnen te proeven van topkwaliteit. Boek nu Meisjes van de Wijn op ShowBird!

€ 199,-

Tasting Heemstede (NL) Bierproeverij met een twist

Bierproeverij met een twist

Tasting

Let's Bier verzorgt een bijzondere bierproeverij met een twist. En met een twist betekent ook echt bier met een twist. Kies uit verschillende thema's zodat er altijd een bij jou past! Boek Let's Bier nu op ShowBird!

€ 374,-

We too use ShowBird