Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Tastings

25 items found
Tasting Hoogeveen (NL) Bierproeverij De Zware Jongens
Golden tip

Bierproeverij De Zware Jongens

Tasting

Een bierproeverij waarbij het gaat om de echte zware jongens. Denk hierbij aan quadruppels en rookbieren. Deze proeverij is voor de stoere mannen en vrouwen! Boek nu deze bierproeverij op ShowBird!

€ 279,-

Tasting Haaksbergen (NL) Wijnproeverij

Wijnproeverij

Tasting

Tijdens deze wijnproeverij krijg je onder begeleiding van een echte registervinoloog 6 hoogstaande wijnen te proeven. Je zal niet alleen de overheerlijke wijnen proeven maar ook veel kennis opdoen over het proeven/drinken van wijn. Boek nu...

€ 266,-

Tasting Amsterdam (NL) Proeverij van Wijn

Proeverij van Wijn

Tasting

Een bijzondere wijnproeverij op locatie met verschillende hoge kwaliteit wijnen. Proeverij van Wijn zorgt ervoor dat de jouw wijnproeverij een groot succes wordt. Boek nu een Proeverij van Wijn via ShowBird!

€ 186,-

Tasting Hoogeveen (NL) Bierproeverij Holland vs België

Bierproeverij Holland vs België

Tasting

Welk bier denk jij dat beter is: Bier uit België of bier uit Nederland? Je krijgt nu de kans om dit uit te zoeken tijdens de Bierproeverij Holland vs België! Boek nu deze bierproeverij op ShowBird!

€ 182,-

Tasting Hoogeveen (NL) Bierproeverij Roadtrip USA

Bierproeverij Roadtrip USA

Tasting

De markt van de Amerikaanse bieren wordt steeds populairder. Tijdens deze proeverij maak je kennis met de Amerikaanse bieren. Boek nu deze proeverij op ShowBird!

€ 280,-

Tasting Lelystad (NL) Spaanse Wijnproeverij

Spaanse Wijnproeverij

Tasting

De lekkerste Spaanse wijnen proeven onder het genot van lekkere Spaanse hapjes? Met deze Spaanse Wijnproeverij krijgt u het totale pakket! Boek deze proeverij voor een onvergetelijke avond nu op Showbird!

€ 500,-

Tasting Eindhoven (NL) Bottelair Brothers Proeverij

Bottelair Brothers Proeverij

Tasting

Met een enorme lading aan humor en lekker eten of drinken zijn deze twee mannen een perfecte toevoeging op uw feest! Van grappen over eten tot complete sketches deze rasartiesten kunnen het allemaal! Boek ze op ShowBird!

€ 1.350,-

Tasting Klijndijk (NL) Een Wijnproeverij Op Locatie

Een Wijnproeverij Op Locatie

Tasting

Proef de echte passie voor wijn met Een Wijnproeverij Op Locatie. Een grote variatie aan verschillende wijnen met vakkundige uitleg. Boek Een Wijnproeverij Op Locatie nu via ShowBird!

€ 145,-

Tasting Hoogeveen (NL) Bierproeverij Roadtrip Europa

Bierproeverij Roadtrip Europa

Tasting

Een bierproeverij waarbij alle smaken uit Europa langs komen. Test nu of je bier uit Engeland, België of Duitsland het lekkerst vind! Boek nu deze bierproeverij op ShowBird!

€ 182,-

Tasting Amsterdam (NL) Champagne proeverij

Champagne proeverij

Tasting

Tijdens deze proeverij krijg je 6 unieke mousserende wijnen te proeven. Uiteraard word je ook alles geleerd over hoe je dit nou precies moet proeven en wat wel en niet kan! Boek nu een Champagne proeverij op ShowBird!

€ 243,-

Tasting Veenendaal (NL) Meisjes van de Wijn

Meisjes van de Wijn

Tasting

Deze wijnproeverij beloofd een vrolijke proeverij te worden. De Meisjes van de wijn maken deze proeverij speciaal. Tijdens deze proeverij krijg je 7 wijnen te proeven van topkwaliteit. Boek nu Meisjes van de Wijn op ShowBird!

€ 179,-

Tasting Heemstede (NL) Bierproeverij met een twist

Bierproeverij met een twist

Tasting

Let's Bier verzorgt een bijzondere bierproeverij met een twist. En met een twist betekent ook echt bier met een twist. Kies uit verschillende thema's zodat er altijd een bij jou past! Boek Let's Bier nu op ShowBird!

€ 374,-

Tasting Amersfoort (NL) Bierproeverij

Bierproeverij

Tasting

In deze gezellige workshop is een goede sfeer gegarandeerd! Niet alleen lekker bier proeven, maar ook nog eens alles over bier te weten komen. Boek deze bierproeverij nu op Showbird!

€ 396,-

Tasting Emmen (NL) Bierproeverij

Bierproeverij

Tasting

Exotische bieren met ieder een bijzondere smaak. Met informatie over ieder biertje is de workshop-begeleider erg ervaren als het op ons favoriete drankje aankomt! Boek deze proeverij nu op ShowBird!

€ 180,-

Tasting Emmen (NL) Koffieproeverij

Koffieproeverij

Tasting

Heerlijke koffie van allerlei verschillende soorten bonen! Deze workshop zal u alles leren over deze specifieke bonen en u mag ook alle koffie's proeven! Boek de proeverij nu op ShowBird!

€ 240,-

Tasting Hoogeveen (NL) Bierproeverij

Bierproeverij

Tasting

Met deze Bierproeverij haal je een onvergetelijke proeverij in huis! De BierChick zorgt met haar vele kennis en enthousiasme voor een geweldige proeverij. Boek nu de Bierproeverij op ShowBird!

€ 145,-