Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Tastings

27 items found
Tasting Oostende (BE) Bier teambuilding met Zytholoog Kurt

Bier teambuilding met Zytholoog Kurt

Tasting

Bijna elke activiteit word leuker met bier. Zeker wanneer het met je collega's of je teamgenoten is. Lekker bier proeven en leren kennen met z'n allen onder toezicht van Zytholoog Kurt Gunst!

€ 350,-

Tasting Haaksbergen (NL) Wijnproeverij

Wijnproeverij

Tasting

Tijdens deze wijnproeverij krijg je onder begeleiding van een echte registervinoloog 6 hoogstaande wijnen te proeven. Je zal niet alleen de overheerlijke wijnen proeven maar ook veel kennis opdoen over het proeven/drinken van wijn. Boek nu...

€ 266,-

Tasting Amsterdam (NL) Proeverij van Wijn

Proeverij van Wijn

Tasting

Een bijzondere wijnproeverij op locatie met verschillende hoge kwaliteit wijnen. Proeverij van Wijn zorgt ervoor dat de jouw wijnproeverij een groot succes wordt. Boek nu een Proeverij van Wijn via ShowBird!

€ 186,-

Tasting Noduwez (BE) Bierolade: Bier en Chocolade Pairing

Bierolade: Bier en Chocolade Pairing

Tasting

Werner is een chocolade kenner en een bierkenner en heeft het tot zijn levensmissie gemaakt om deze smaken te laten samensmelten tot pure kunst. Laat je verassen door de kennis en smaken van de unieke Bier- en chocolade Proeverij van...

€ 216,-

Tasting Lelystad (NL) Spaanse Wijnproeverij

Spaanse Wijnproeverij

Tasting

De lekkerste Spaanse wijnen proeven onder het genot van lekkere Spaanse hapjes? Met deze Spaanse Wijnproeverij krijgt u het totale pakket! Boek deze proeverij voor een onvergetelijke avond nu op Showbird!

€ 500,-

Tasting Eindhoven (NL) Bottelair Brothers Proeverij

Bottelair Brothers Proeverij

Tasting

Met een enorme lading aan humor en lekker eten of drinken zijn deze twee mannen een perfecte toevoeging op uw feest! Van grappen over eten tot complete sketches deze rasartiesten kunnen het allemaal! Boek ze op ShowBird!

€ 1.350,-

Tasting Klijndijk (NL) Een Wijnproeverij Op Locatie

Een Wijnproeverij Op Locatie

Tasting

Proef de echte passie voor wijn met Een Wijnproeverij Op Locatie. Een grote variatie aan verschillende wijnen met vakkundige uitleg. Boek Een Wijnproeverij Op Locatie nu via ShowBird!

€ 145,-

Tasting Oostende (BE) Bier Tasting met Zytholoog Kurt

Bier Tasting met Zytholoog Kurt

Tasting

Wil je een leuke bierproeverij op locatie? Zoek dan niet verder, Kurt Gunst kan je alles vertellen over het goudgele drankje! Leerzaam, maar vooral heel erg gezellig! Doe snel een aanvraag en kom in aanraking met de wondere wereld van het...

€ 350,-

Tasting Oostende (BE) Bier Food Pairing met Zytholoog Kurt

Bier Food Pairing met Zytholoog Kurt

Tasting

Bier drinken kunnen we allemaal (mits je boven de 18 bent natuurlijk!) maar waarmee kunnen we de drinkervaring nog beter maken? Met lekker eten natuurlijk! In deze proeverij gaan we kijken welk biertje bij wel gerecht het beste past.

€ 350,-

Tasting Amsterdam (NL) Champagne proeverij

Champagne proeverij

Tasting

Tijdens deze proeverij krijg je 6 unieke mousserende wijnen te proeven. Uiteraard word je ook alles geleerd over hoe je dit nou precies moet proeven en wat wel en niet kan! Boek nu een Champagne proeverij op ShowBird!

€ 270,-

Tasting Veenendaal (NL) Meisjes van de Wijn

Meisjes van de Wijn

Tasting

Deze wijnproeverij beloofd een vrolijke proeverij te worden. De Meisjes van de wijn maken deze proeverij speciaal. Tijdens deze proeverij krijg je 7 wijnen te proeven van topkwaliteit. Boek nu Meisjes van de Wijn op ShowBird!

€ 199,-

Tasting Heemstede (NL) Bierproeverij met een twist

Bierproeverij met een twist

Tasting

Let's Bier verzorgt een bijzondere bierproeverij met een twist. En met een twist betekent ook echt bier met een twist. Kies uit verschillende thema's zodat er altijd een bij jou past! Boek Let's Bier nu op ShowBird!

€ 374,-

Tasting Zoetermeer (NL) VIVAPortugal Wijnproeverij

VIVAPortugal Wijnproeverij

Tasting

Uitgebreide Portugese wijnproeverij bij jou thuis of op locatie door VIVAPortugal. Maak kennis met 10 verschillende wijnen uit Noord Portugal, Bairrada, Douro en Vino Verde.

€ 275,-

Tasting Voorburg (NL) Candy Girls & Food Entertainment

Candy Girls & Food Entertainment

Tasting

Wij bieden leuke concepten op het gebied van food entertainment. Onze dames en heren bedienen heerlijk, vers gemaakt fingerfood op een leuke manier aan uw gasten. Ter plekke zorgen zij voor de finishing touch qua bereiding. Onze candy...

€ 550,-

Tasting Rotterdam (NL) Mobiele wijnbar

Mobiele wijnbar

Tasting

Voor een echte unieke wijnbeleving moet je bij deze mobiele wijnbar zijn! Met een vintage mobiele wijnbar zorgen ze voor de juiste sfeer en de lekkerste wijnen maken het helemaal af. Boek nu de Mobiele wijnbar op ShowBird!

€ 541,-

Tasting Amersfoort (NL) Bierproeverij

Bierproeverij

Tasting

In deze gezellige workshop is een goede sfeer gegarandeerd! Niet alleen lekker bier proeven, maar ook nog eens alles over bier te weten komen. Boek deze bierproeverij nu op Showbird!

€ 396,-

We too use ShowBird