Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Food trucks

126 items found
Food truck Schagen (NL) De WentelTeefjes

De WentelTeefjes

Food truck

Hallo! Ik ben Miranda, het “ WentelTeefje!” Sinds januari dit jaar (2017) ben ik de trotse eigenaar van deze unieke Foodtruck, Vanuit deze knalrode caravan, de WentelTeefjes op wielen, serveer ik, vaak samen met mijn vriendinnen...

€ 330,-

Food truck Rotterdam (NL) Ray's Wagen

Ray's Wagen

Food truck

Ray's Wagen Foodtruck is nu voor het 3e seizoen op de weg te vinden. Vanuit mijn omgebouwde Fiat Ducato (1995) en Mercedes 711D serveer ik de heerlijkste verse frieten van biologische aardappelen op uiteenlopende festivals. Iets waar...

€ 999,-

Food truck Tilburg (NL) Holy Dogs!

Holy Dogs!

Food truck

Deze hotdog foodtruck is een must-have op ieder event dat lekker eten en goede looks wil combineren. Door het strakke uiterlijk van de trailer en de bijzondere hotdogs is de Holy Dog truck niet te missen en daarom te boeken bij ShowBird!

€ 650,-

Food truck Lelystad (NL) Sushi Foodcar

Sushi Foodcar

Food truck

Deze sushi-car maakt de beste sushi die je kunt krijgen op uw event! De sushichefs zijn met jaren ervaring een garantie op heerlijk eten en leuk uiterlijk! Boek de Sushi Foodcar nu op ShowBird!

€ 400,-

Food truck Heiloo (NL) Pasta Joe

Pasta Joe

Food truck

Wij van Pasta Joe draaien onze eigen pasta op locatie! Met onze foodtrucks en pop up bars staan wij op festivals, bedrijfsevenementen en feesten.

€ 943,-

Food truck Arnhem (NL) House of Kebab Event Catering

House of Kebab Event Catering

Food truck

Eten en drinken zijn bij de meeste evenementen een belangrijk onderdeel en echt onmisbaar. House of Kebab is flexibel en zorgt dat het gerechten passend is bij het evenement. Wij zijn gespecialiseerd in event catering met mediterrane...

€ 901,-

Food truck Woudsend (NL) Print je Pannenkoek

Print je Pannenkoek

Food truck

Print je Pannenkoek is een uniek foodconcept. Wij kunnen jouw logo, favoriete popster of ieder andere gewenste afbeelding als heerlijke pannenkoek printen bij jou op locatie. Nieuw zijn onze workshops, breng je pannenkoek tot leven.

€ 594,-

Food truck Nijmegen (NL) Bollyfoods Foodtruck

Bollyfoods Foodtruck

Food truck

Bollyfoods is een festival-foodtruck voor Indiase gerechten: traditioneel en fusion, hartig en zoet én winnaar van de 24Kitchen Foodtruck Award 2015!

€ 943,-

Food truck Oldehove (NL) StreetFoodTruck Bon Frites

StreetFoodTruck Bon Frites

Food truck

ONS CONCEPT Gourmet street food from real ingredients. Bon Frites heeft Streetfood Classics tot echte Delicatessen verheven, ambachtelijk bereid met passie voor zuiver en eerlijk eten. 

€ 472,-

Food truck Den Oever (NL) Palingrokerij op locatie

Palingrokerij op locatie

Food truck

Heerlijke paling, vers gerookt door winnaars NK palingroken 2001, 2004 en 2014. Een top product, een oer-Hollandse lekkernij. Wij roken paling ter plaatse, de demonstratie van het roken laat menig bezoekers watertandend afwachten. De smaak...

€ 829,-

Food truck Utrecht (NL) Of Je Spaanse Worst Lust

Of Je Spaanse Worst Lust

Food truck

Tijdens uw evenement voorzien wij u graag van Spaanse heerlijkheden! Vanuit onze klassieke foodtruck serveren wij Spaanse pinchos, tapas en borrelplanken, maar ook voor volledige diners. Al honger gekregen? Boek ons nu!

€ 707,-

Food truck Venlo (NL) De Gare Kip Foodtruck

De Gare Kip Foodtruck

Food truck

Kip Foodtruck voor catering & events.

€ 750,-

Food truck Wijdewormer (NL) Rijdende ijssalon

Rijdende ijssalon

Food truck

Wij berijden dag versslagroom ijs in de foodtruck. Leuk voor de klanten om te kijken hoe wij dat bereiden.

€ 250,-

Food truck Nijmegen (NL) De Tarwegrasbar

De Tarwegrasbar

Food truck

Bar Company is als eerste in Nederland begonnen met het professioneel verhuren van tarwegras bars op locatie! In Amerika is het al helemaal gehypet en hier in Nederland begint het steeds populairder te worden bij het grote publiek.

€ 372,-

Food truck Nijmegen (NL) De Smoothiefiets

De Smoothiefiets

Food truck

Een smoothiefiets huren is ontzettend leuk voor diverse gelegenheden. Denk aan verse gemaakte smoothies tijdens de ontvangst van uw gasten, als gezonde traktatie voor uw medewerkers of als publiekstrekker. Voor welke gelegenheid u de...

€ 372,-

Food truck Nijmegen (NL) Koffie Tuk Tuk

Koffie Tuk Tuk

Food truck

Bar Company beschikt over drie hele gave driewielers die wekelijks ingezet worden als mobiele koffiebar. Onze tuk tuks crossen naar locaties in heel Nederlanden en zijn van alle gemakken voorzien.

€ 372,-

We too use ShowBird