Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Stacey Seedorf
Stacey Seedorf
Stacey Seedorf
Stacey Seedorf
Stacey Seedorf

€ 1.415,-

act price ex 9% VAT

Stacey Seedorf

Speaker , Human interest/Behavoir
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.415,-

Door zijn wereldsuccessen uit de jaren 90 met de groep Twenty 4 Seven weet Stacey Seedorf als motivational speaker zijn publiek te boeien. Door schade en schande is hij de spreker, mindsetcoach, en schrijver geworden die hij nu is en daar vertelt hij geïnspireerd over.

Stacey Seedorf is de oprichter van State of Mind Network en een gepassioneerde schrijver, spreker en trainer/coach in persoonlijke ontwikkeling, succes, inspirerend leiderschap en het waarmaken van dromen, wensen en doelen. Hij is een expert in het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar persoonlijke groei en zakelijk succes. Zijn State of Mind trainingenzijn gebaseerd op NLP, moderne psychologie en neurowetenschappen.
In zijn succesvolle carriëre als artiest bij o.a. Twenty 4 Seven, reisde hij vele malen de wereld rond, ontmoette hij de grootste internationale sterren en maakte hij de wildste avonturen mee. Als singer/songwriter verkocht hij sinds de jaren negentig in meer dan 20 miljoen geluidsdragers en mocht hij vele tientallen gouden, platina en dubbel-platina awards in ontvangst nemen. Hij leefde als een koning en was schatrijk in materiële zin. Het succes had echter ook een keerzijde en dit maakte hem emotioneel straatarm.
Zijn leven nam een radicale wending toen hij tussen 2003 en 2006 in detentie kwam en dit zijn leven volledig op z’n kop zette. Het is wel precies deze periode die hem aanzette tot de hereniging met wie hij in zijn hart was; de man achter de artiest Stay-C. Tijdens deze sabbatical werd het fundament gelegd voor State of Mind Network en zijn later verschenen boeken STATE OF MIND, ALLES IS LIEFDE en MIJN LEVEN, MIJN KEUZES, MIJN GEVOLGEN…
De rode draad door al zijn werken (live en in boekvorm) is de menselijke Mindset, onze manier van denken en de manier waarop we ons brein laten bepalen welke wereld wij om ons heen waarnemen. Dit is in zijn visie allesbepalend, ongeacht de activiteit.
“Ga terug naar jezelf, naar jouw eigen unieke fundament. Daar liggen alle antwoorden, oorzaken en ook alle oplossingen!”
“De basis van mijn trainingen liggen altijd bij het individu zelf, dit is de meest essentiële sleutel die je als mens in handen kunt hebben. Je hebt altijd de masterkey waarmee je elke interne deur geopend krijgt. Dit kan echter nogal een zoektocht zijn en daar komt een coach als ik om de hoek kijken. In korte tijd geef ik de inzichten die je de macht en controle over jouw subjectieve belevingswereld teruggeven. Hierdoor ben je weer in staat in jezelf te geloven en beslissingen te nemen die je in de richting stuwen waar je op wilt. Dit geldt voor individuen in de privé-sfeer, maar ook voor leidinggevenden van afdelingen binnen bedrijven.
Mijn missie is om mensen en bedrijven net dat zetje te geven waardoor ze weer overeind komen en als individu of onderneming op weg kunnen naar geluk en succes”.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Language

DE, ES, FR, NL, EN

Space

Afhankelijk van de opdrachtgever

Required

Artist has rider

The artist is residing in RotterdamTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Stacey Seedorf is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Business party, Reception, Fair / Congres

0 reviews written about this act

 

aanvragen