Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Ghent acts

54 items found
Trainer/Workshop Gent (BE) Samba workshop

Samba workshop

Trainer/Workshop, music

Workshop Braziliaans carnalvalsfeest met Samba percussie. Waan je even in Brazilië met deze Samba workshop. Gegarandeerd gezelligheid!

€ 300,-

Cabaret Gent (BE) Hogwarts, an improvised history

Hogwarts, an improvised history

Cabaret, performance

Never received your Hogwarts admission letter? Then this is your chance! Take the Hogwarts Express to this unique comedy Harry Potter adventure, made up on the spot. Our improv magicians will make all your potter's dreams come true: you'll...

€ 1.500,-

Cabaret Gent (BE) Amai improcomedyshow

Amai improcomedyshow

Cabaret, performance

Een Amai improcomedyshow is een hilarische, intelligente en actuele improcomedyshow die helemaal op maat van jouw event kan aangepast worden. Met suggesties van het publiek bouwt deze jonge getalenteerde groep scènes.

€ 1.500,-

Band Gent (BE) The Almost Swinging Jazz Band

The Almost Swinging Jazz Band

Band, jazz

Zoek je een gezellige en swingende band voor je event of huwelijk? Boek dan nu een optreden van The Almost Swinging Jazz Band!

€ 860,-

DJ Gent (BE) ZEM DJ met live electric harp & vocals

ZEM DJ met live electric harp & vocals

DJ, retro/jazz

Op zoek naar een club of lounge vibe voor jouw evenement? Je kunt ZEM boeken voor een complete live act met harp en vocals op een DJ set.

€ 800,-

DJ Zierikzee (NL) Matthijs van Mourik

Matthijs van Mourik

DJ, allround

Heeft u een privé feest of evenement te organiseren? Elk muziek-genre mixed hij zonder problemen voor binnen- of buitenland? Boek Matthijs van Mourik!

€ 400,-

Dancer Gent (BE) Gogo Dancers Lab

Gogo Dancers Lab

Dancer

Deze ervaren dansers passen zich compleet aan aan jouw evenement van dansstijl tot themakostuums! Van festival tot discotheek, altijd een spektakel!

€ 248,-

Dancer Gent (BE) Cheerleaders

Cheerleaders

Dancer, other

Geef je evenement een boost en boek deze cheerleaders via ShowBird! Maak je feest compleet met deze ervaren cheerleaders!

€ 373,-

Singer (male) Drongen (BE) Thema Avond met Dirk de Vriendt

Thema Avond met Dirk de Vriendt

Singer (male), pop/rock

Heb je een bepaald thema voor je feest in gedachten? Dan hoef je in ieder geval je niet zorgen maken om een optreden. Dirk wilt namelijk ook voor jou liederen zingen in een bepaald thema en kostuum. Ideaal voor een leuk thema feestje. Boek...

€ 350,-

DJ Gent (BE) Greger Møller Techno DJ

Greger Møller Techno DJ

DJ, house

Greger Møller is a Techno DJ based in Ghent, Belgium. Greger Møller's choice of music is techno with deep and heavy rolling beats. Now on Showbird!

€ 900,-

Trainer/Workshop Gent (BE) Ecopercussie workshop

Ecopercussie workshop

Trainer/Workshop, music

Percussie workshop met dagdagelijkse voorwerpen en gerecycleerde materialen. Wil je weer eens iets anders dan een standaard workshop? Deze ecopercussie is gegarandeerd een unieke ervaring!

€ 300,-

Trainer/Workshop Gent (BE) Teambuilding Djembé

Teambuilding Djembé

Trainer/Workshop, music

Wat is nou een beter manier om eenheid te creëren in een team dan door samen een ritmische harmonie te maken? Wij kunnen ons niks beters bedenken en met dat oogpunt is de Djembé Teambuilding tot leven geroepen! Doe een aanvraag en...

€ 300,-

Trainer/Workshop Gent (BE) Teambuilding Orchestra Edition

Teambuilding Orchestra Edition

Trainer/Workshop, music

Ga met jouw collega's of teamgenoten de uitdaging aan en vorm samen een heus orkest! Samen de prachtigste muziek maken is dé manier om saamhorigheid te creëren.

€ 300,-

Trainer/Workshop Gent (BE) Workshop improvisatietheater

Workshop improvisatietheater

Trainer/Workshop, cabaret

Op zoek naar een manier om jouw organisatie iets bij te brengen rond communicatie, samenwerking of luisteren naar elkaar? Dan is een workshop improtheater ideaal hiervoor. De groep hangt na de workshop effectief meer samen en zal ook al...

€ 400,-

Orchestra Gent (BE) Osama Abdulrasol | Quintet

Osama Abdulrasol | Quintet

Orchestra, classical

Osama Adulrasol is van alle markten thuis in de muziek wereld. Als componist, producent, qanun-speler en visuele artiest. Boek hem nu met zijn kwintet voor een gezellige jazzy klassieke avond! Osama Abdulrasol verrijkt met zijn magische...

€ 3.025,-

Trainer/Workshop Gent (BE) Taiko workshop

Taiko workshop

Trainer/Workshop, music

Taiko: een combinatie van percussie en work-out. Een unieke workshop, waar je niet alleen leert spelen op een percussie, maar ook nog met een flinke work-out wordt uitgedaagd. Boek de Taiko workshop nu op Showbird!

€ 300,-

We too use ShowBird