Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Champagne / Martini glas - Dans Act
Champagne / Martini glas - Dans Act
Champagne / Martini glas - Dans Act
Champagne / Martini glas - Dans Act
Champagne / Martini glas - Dans Act
Champagne / Martini glas - Dans Act

€ 801,-

act price ex 9% VAT

Champagne / Martini glas - Dans Act

Dancer , Freestyle
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 801,-

Zoek jij nog een excentrieke act voor een opening of een feestje? Boek dan deze dame in een 2 meter lange Champagne/Martini glas en laat haar je gasten verassen.

Een sexy danseres in een champagneglas: de ultieme show voor uw Burlesque of variété avond!

Een bijzondere show voor uw gasten is deze spetterende act in een groot champagneglas; een eye catcher voor op uw feest! Gegarandeerd succes! Verbaas uw gasten met deze unieke, glamoureuze en luxueuze act! De ultieme show voor een Burlesque avond! Ons champagneglas kan worden gehuurd met of zonder Burlesque danseres.

Bent u op zoek naar een champagneglas-act of martini-act?
Duur van de act: 1 x 15 min. of 2 x 10 of 4 x 10 min. of zelfs avondvullend (in overleg).

Zoekt u Burlesque danseressen voor een unieke show? Zoek niet verder, want u hebt deze gevonden! Onze Burlesque champagneglas act is de beste act voor een Burlesque avond, Great Gatsby feest, champagne party,Roaring Twenties party. Champagneglas act en hosting vanuit het champagneglas.

De Champagneglas act kan worden gecombineerd met een tissue act, of een act met een slang, of zelfs een vuurspuw-act! Als begin act, avondvullend programma, of als een leuke afsluitingsshow, door een mooiedanseres, of meerdere danseressen.

Door de jarenlange ervaring van Laura en Carlos Rivas zijn zij dé specialisten op het gebied van Spaanse, Mexicaanse, Oosterse, Braziliaanse en Zuid-Amerikaanse Themafeesten. Ze treden zelf op, maar werken ook samen met andere ervaren professionele muzikanten en artiesten, waardoor zij in de top van het thema entertainment staan. Met innovatieve ideeën, professionele artiesten, mooie kostuums en lekker eten zijn ze een begrip in de wereld van thema entertainment. Alle artiesten zijn flexibel en professioneel, de sleutelwoorden van al hun optredens zijn interactie met het publiek, enthousiasme en flexibiliteit. Voor jouw bruiloft, evenement, braderie, markt, winkelcentrum, straatanimatie, straatfeest, festival, bedrijfsfeest of cultureel feest sluit iedere act uitstekend aan bij al uw wensen voor binnen- en buiten evenementen.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

4 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL

Space

2 x 2 m

Required

warm water

The artist is residing in LelystadTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Champagne / Martini glas - Dans Act is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Birthday, Student party, Business party, Opening, Horeca line-up, Festival, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen