Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Peter Eggink - Table-Magic
Peter Eggink - Table-Magic
Peter Eggink - Table-Magic
Peter Eggink - Table-Magic
Peter Eggink - Table-Magic

€ 778,-

act price ex 9% VAT

Peter Eggink - Table-Magic

Magician , Table magic
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 778,-

Humor & Magie bij uw gasten aan de tafel -DE "Icebreaker" van uw evenement!

Peter – zoon van een bakkersfamilie uit Zelhem- kreeg zijn eerste goocheldoos toen hij vier jaar was. Dat was niet voor niets, want als kind beleefde hij al enorm veel plezier aan het entertainen van andere mensen. Het eerste publiek was zijn familie, de tafel in de woonkamer zijn eerste podium. De jonge Peter had nooit twijfels over zijn toekomst. Hij moest en zou goochelaar worden. En dat werd ie ook. Onlangs won hij de "Oscar" onder de internationale goochelprijzen: de prestigieuze "Merlin Award", uitgegeven door the International Magicians Society.

Daarmee werd zijn naam toegevoegd aan een lijst met beroemde en illustere eerdere winnaars, zoals David Copperfield, Siegfried & Roy en Criss Angel. Bijzonder, want het is de eerste keer dat een bedenker van trucs deze prijs krijgt. En dan waren het ook nog eens zijn collega-goochelaars die hem deze prijs toekenden. Peter kreeg de award voor zijn gehele oeuvre: 15 jaar van innovatieve bijdragen aan de goochelaarswereld.

Peter geeft regelmatig lezingen over de hele wereld, speciaal voor goochelaars. Hij legt zijn toehoorders uit dat goochelen veel meer is dan "trucjes doen". Goochelen is wat hem betreft entertainen, met inbreng van de eigen persoonlijkheid. Dat laat hij ook zelf nog regelmatig zien tijdens zijn optredens op bedrijfsevenementen.

"Goochelen is pure psychologie, waarbij mensenkennis en het herkennen van patronen erg belangrijk zijn. Natuurlijk moet je de trucs beheersen en is vingervlugheid handig. Maar het allerbelangrijkste is toch het omgaan met mensen. Ik hou er persoonlijk niet van om mensen voor paal te zetten en ze dom over te laten komen. Ik wil ze juist graag met positieve energie weg laten gaan en dat doe ik door mezelf te laten zien. Ik wil onderdeel van het publiek zijn. It's all about personality en de zogenaamde 'likeability factor'. Dit is wie ik ben en ik wil graag dat mensen mij kiezen om mij, niet alleen om mijn trucs."

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

3 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL

Space

Geen podium vereist

Required

Verwarmde, aparte kleedkamer op loopafstand van het evenement.

The artist is residing in DoetinchemTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Peter Eggink - Table-Magic is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Kids party, Student party, Business party, Reception, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen