Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Michel Beugelsdijk - Table Magic
Michel Beugelsdijk - Table Magic

€ 679,-

act price ex 9% VAT

Michel Beugelsdijk - Table Magic

Magician , Table magic
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 679,-

Tomeloze energie, vingervlugheid en vlotte babbel, dat is entertainer en goochelaar Michel Beugelsdijk!

Goochelaar Michel Beugelsdijk ook wel bekend als de magische broer van ADO profvoetballer en cultheld Tom Beugelsdijk, is op 16-jarige leeftijd begonnen in het entertainmentvak. In eerste instantie heeft Michel zich toegelegd op een muzikale carrière en heeft aan het conservatorium gestudeerd. Toen de magische wereld op zij pad kwam, nam zijn artiestenbestaan een andere wending. Nadat hij zichzelf een aantal bijzondere trucs had aangeleerd en merkte dat hij daar succes mee kreeg, breidde hij zijn repertoire uit. Een combinatie van een vlotte babbel, positieve energie en een aantal onnavolgbare trucs brachten hem op het professionele pad van goochelaar.

Naast de vele succesvolle optredens met goochelen die hij volbrengt, is goochelaar Michel Beugelsdijk blijven investeren in zijn muzikale talent. Hij voelt zich als een vis in het water als hij met zijn table-magic gasten mag entertainen tijdens een diner, een walkingdinner of een ander event. Hij brengt de gasten steeds op het verkeerde been met zijn vingervlugge goocheltrucs. En gebruikt daarbij zijn techniek als zakkenroller ook heel erg goed.

Door een combinatie van zijn enthousiasme, magische techniek en een dosis humor weet hij als goochelaar elk publiek te vermaken.

Maar ook als Michel Beugelsdijk gevraagd wordt om te zingen op een feest, verjaardag of opening straalt het enthousiasme van Michel zijn gezicht. Het liefste zingt Michel Beugelsdijk Nederlandstalige “feest”nummers, maar ook met een Engelse meezinger is hij zeker in zijn nopjes. Middels zijn enthousiasme, zijn gevoel voor ritme en fijne zangstem maakt Michel van elke bijeenkomst een geweldig feest.

Dus goochelaar Michel Beugelsdijk is ook gecombineerd als zanger en goochelaar te boeken. Bijvoorbeeld voor een Magic & Music Dinner waarbij hij tussen de gangen door zijn zangkunst met zijn goochelkunst tezamen kan brengen.

Ook heeft presentator Michel Beugelsdijk veel grote presentatieklussen op zijn naam gezet. De meest recente presentatie die hij heeft gedaan was voor Holland Casino, waar hij voor Serious Request één van de avonden in Breda aan elkaar heeft gepresenteerd. Tevens voor kleinere bijeenkomsten is Michel aan aangename presentator om wat meer cachet aan het programma te geven.

Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

2 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL, EN

Space

bespreekbaar

Required

beschikbaar bij aanvraag

The artist is residing in HaarlemTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Michel Beugelsdijk - Table Magic is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Kids party, Student party, Business party, Reception, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen