Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Winfried Master illusionist
Winfried Master illusionist
Winfried Master illusionist
Winfried Master illusionist
Winfried Master illusionist
Winfried Master illusionist

€ 1.700,-

act price ex 9% VAT

Winfried Master illusionist "POWER OF MAGIC"

Magician , illusionist
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.700,-

GET READY! Deze international award winning magic star, brengt een unieke, high energy illusieshow van hoog niveau. Zijn magie was te zien in theaters en op televisie wereldwijd!

Deze show is één van de meest spectaculaire magicshows van dit moment! Winfried werd bij het grote publiek o.a. bekend van de SBS6 TV programma “de Nieuwe Uri Geller” en het programma “De Schatkamer” Telekids op RTL8. De afgelopen jaren was Winfried exclusief te zien met zijn eigen show in Attractiepark Slagharen, waar 4,5 miljoen bezoekers in aanraking kwamen met zijn magie. Master illusionist Winfried komt oorspronkelijk uit Nederland en behoort tot de toonaangevende illusionisten binnen Europa. Hij won een aantal van de meest prestigieuze onderscheidingen en awards!

Master illusionist Winfried is een graag geziene gast wereldwijd. In verschillende Europese Attractieparken in Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Nederland had hij zijn eigen show. Ook stond hij op grote podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Brussel, Japan en zelfs de V.S.

Veelvuldig bekroond illusionist
Zo ontving de meervoudig Nederlands kampioen in Duitsland de Eremedaille van de Magische Cirkel en in Monaco tijdens het festival “Monte-Carlo Magic Stars” de onderscheiding “Mention Spéciale du Jury” onder toeziend oog van de Koninklijke Familie van Monaco. In Frankrijk kreeg Winfried de prestigieuze “Mandrake D’Or”, een prijs die tevens werd ontvangen door Siegfried & Roy (Las Vegas) en David Copperfield.

Grootste illusieshow van Nederland
Voor de ogen van een live publiek liet deze master illusionist de 185 meter hoge Euromast uit de Rotterdamse Skyline verdwijnen. Hiermee zette hij Nederlands grootste illusie ooit vertoond in Nederland op zijn naam.

In een optreden van 25 minuten vertoond Winfried een aantal van zijn internationaal bekroonde acts. Hij zal worden bijgestaan door 1 Magicbabe die samen met Winfried de spectaculaire en gevaarlijke acts opvoeren.

Laat u net als de rest van de wereld betoveren door Winfried master illusionisten!

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

0,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Language

NL, EN

Space

Speelruimte minimaal 6x4 meter

Required

Wij overleggen graag met u om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

The artist is residing in EindhovenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Winfried Master illusionist "POWER OF MAGIC" is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Celebration / Jubileum, Student party, Business party, Fair / Congres, Opening, Festival

0 reviews written about this act

 

aanvragen