Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Sinterklaas

186 items found
Character/Mascott Heerenveen (NL) Dé Hoofdpiet (animatie act)

Dé Hoofdpiet (animatie act)

Character/Mascott

Wie kent hem niet. De trouwe (hoofd)hulp van Sinterklaas. Na het vertrek van de wegwijs piet is dit nu dé piet die alles voor Sinterklaas regelt.

€ 594,-

Kids show Heinenoord (NL) Snuffie en Rimpel Sinterklaasshow

Snuffie en Rimpel Sinterklaasshow

Kids show

Dit jaar organiseert Opper Piet samen met alle andere pieten een Surprise Party voor Sinterklaas. Als kindergoochelaar Winfried belt met de stoomboot van Sinterklaas om te controleren of alles in orde is voor het sinterklaasfeest waar de...

€ 1.395,-

Kids show Heinenoord (NL) Oooh.... kom er eens kijken Sinterklaasshow

Oooh.... kom er eens kijken Sinterklaasshow

Kids show

Ben je opzoek naar een 'echte' Sinterklaasshow. Traditioneel en Oer Hollands dan kun je stoppen met verder zoeken. Oooh… kom er eens kijken is al jaren een heel succesvol Sinterklaasprogramma. Met dit programma haal je het echte...

€ 1.495,-

Kids show Asten (NL) Piet Rolando show

Piet Rolando show

Kids show, dj/music

Ga samen met Piet Rolando uit je dak !! Deze wervelende muzikale show zit vol liedjes en een spannend verhaal. Samen halen zij Sinterklaas op een gepaste wijze binnen.

€ 1.038,-

Character/Mascott Veenendaal (NL) Sinterklaas Bezoek

Sinterklaas Bezoek

Character/Mascott

Wil jij de sint met 2 pieten op bezoek hebben? Het sinterklaasbezoek maakt dat mogelijk. Sinterklaas komt op bezoek met 2 pieten en zal alle kinderen vermaken. Boek nu het Sinterklaasbezoek op ShowBird!

€ 119,-

Kids show Dordrecht (NL) Sinterklaas show - De giga sint show!

Sinterklaas show - De giga sint show!

Kids show, dj/music

De giga sint show is dé professionele Sinterklaas show voor uw bedrijf! Wij werken uitsluitend met professionele acteurs voor een onvergetelijke beleving voor jong en oud. De show is inclusief licht, geluid, video en technicus.

€ 1.495,-

Kids show Amsterdam (NL) Hocus Pocus Pietenshow

Hocus Pocus Pietenshow

Kids show

De Hocus Pocus Pietenshow zal iedereen versteld doen staan. Met zijn magische trucs en zijn enthousiasme is het gegarandeerd een feest. Boek nu de Hocus Pocus Pietenshow op ShowBird!

€ 695,-

Kids show Amsterdam (NL) Fun en Games Magic Sintshow

Fun en Games Magic Sintshow

Kids show

Tijdens deze magische show zal er veel interactie zijn met de kinderen. Als de kinderen het willen mogen ze zelfs op het podium! Uiteraard zullen Sint en piet niet ontbreken tijdens deze show. Boek nu de Fun en Games Magic Sintshow op...

€ 650,-

Kids show Amsterdam (NL) Discopiet Laat Alle Pietjes Dansen

Discopiet Laat Alle Pietjes Dansen

Kids show

De Discopiet zal er voor zorgen dat alle Pietjes mee gaan dansen. Tijdens de spannende Sinterklaas periode is het goed om zo af en toe lekker los te gaan. Dit kan samen met Discopiet! Boek nu Discopiet op ShowBird!

€ 695,-

Kids show Westervoort (NL) Zwarte Piet Babello Sinterklaasshow

Zwarte Piet Babello Sinterklaasshow

Kids show

Zwarte Piet Babello was in 2016 te zien in de bioscoophit van ‘De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot’ en zijn interactieve show is nu ook te boeken voor al uw Sinterklaas evenementen!

€ 625,-

Actor Heinenoord (NL) De Stalpiet met Amerigo

De Stalpiet met Amerigo

Actor, animals

De Stalpiet van Sinterklaas heeft Amerigo meegenomen. Normaal rijdt natuurlijk alleen de Sint op Amerigo. Stalpiet ging stiekem een rondje rijden op de witte schimmel. Nu loopt hij over jullie evenement.

€ 550,-

Character/Mascott Heinenoord (NL) Twee Zwarte Pieten Delen Uit

Twee Zwarte Pieten Delen Uit

Character/Mascott

Verwelkom deze twee Zwarte Pieten op uw evenement! Zij nemen 1000 kleine taai taai popjes mee, om uit te delen aan uw gasten. Mocht u een andere lekkernij uitgedeeld willen hebben dan kan dit natuurlijk altijd!

€ 795,-

Character/Mascott Heinenoord (NL) Sinterklaas en 2 Zwarte Pieten

Sinterklaas en 2 Zwarte Pieten

Character/Mascott

Al jaren leveren wij Sinterklazen en Zwarte Pieten aan vele bedrijven in heel Nederland. Onze Sint komt samen met 2 van zijn Zwarte Pieten naar jouw Sinterklaasfeest. Ze nemen hun eigen strooigoed mee om uit te delen aan de kinderen.

€ 595,-

Kids show Heinenoord (NL) Kunst 4 Kids - Sinterklaasstijl

Kunst 4 Kids - Sinterklaasstijl

Kids show, activity

Wanneer u gegarandeerd wilt zijn van een blij publiek tijdens uw Sinterklaas evenement moet u kiezen voor deze topper onder de Sint Doe-Attracties.

€ 600,-

Kids show Heinenoord (NL) Sinterklaas Surprise Car

Sinterklaas Surprise Car

Kids show, activity

De Mini Sinterklaas Surprise Car, is de kleine broer van de Sinterklaas Surprise Car. De Zwarte Pieten die de Mini Sinterklaas Surpise Car begeleiden verrassen de kinderen met allerlei leuke dingen.

€ 595,-

Band Heinenoord (NL) Swinging Dixieband (Zwarte Pieten)

Swinging Dixieband (Zwarte Pieten)

Band, brass/dixie

Een groep muzikale pieten, die iedereen om zich heen laat genieten! Jong of oud, het maakt niet uit, iedereen is welkom! Boek deze Swingende Dixieband nu op Showbird!

€ 1.200,-

We too use ShowBird