Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Sinterklaas

199 items found
Character/Mascott Heerenveen (NL) Dé Hoofdpiet (animatie act)

Dé Hoofdpiet (animatie act)

Character/Mascott

Wie kent hem niet. De trouwe (hoofd)hulp van Sinterklaas. Na het vertrek van de wegwijs piet is dit nu dé piet die alles voor Sinterklaas regelt.

€ 594,-

Kids show Asten (NL) Piet Rolando show

Piet Rolando show

Kids show, dj/music

Ga samen met Piet Rolando uit je dak !! Deze wervelende muzikale show zit vol liedjes en een spannend verhaal. Samen halen zij Sinterklaas op een gepaste wijze binnen.

€ 1.038,-

Kids show Heinenoord (NL) Snuffie en Rimpel Sinterklaasshow

Snuffie en Rimpel Sinterklaasshow

Kids show

Dit jaar organiseert Opper Piet samen met alle andere pieten een Surprise Party voor Sinterklaas. Als kindergoochelaar Winfried belt met de stoomboot van Sinterklaas om te controleren of alles in orde is voor het sinterklaasfeest waar de...

€ 1.395,-

Kids show Heinenoord (NL) Oooh.... kom er eens kijken Sinterklaasshow

Oooh.... kom er eens kijken Sinterklaasshow

Kids show

Ben je opzoek naar een 'echte' Sinterklaasshow. Traditioneel en Oer Hollands dan kun je stoppen met verder zoeken. Oooh… kom er eens kijken is al jaren een heel succesvol Sinterklaasprogramma. Met dit programma haal je het echte...

€ 1.495,-

Character/Mascott Veenendaal (NL) Sinterklaas Bezoek

Sinterklaas Bezoek

Character/Mascott

Wil jij de sint met 2 pieten op bezoek hebben? Het sinterklaasbezoek maakt dat mogelijk. Sinterklaas komt op bezoek met 2 pieten en zal alle kinderen vermaken. Boek nu het Sinterklaasbezoek op ShowBird!

€ 119,-

Actor Heinenoord (NL) De Stalpiet met Amerigo

De Stalpiet met Amerigo

Actor, animals

De Stalpiet van Sinterklaas heeft Amerigo meegenomen. Normaal rijdt natuurlijk alleen de Sint op Amerigo. Stalpiet ging stiekem een rondje rijden op de witte schimmel. Nu loopt hij over jullie evenement.

€ 550,-

Kids show Westervoort (NL) Zwarte Piet Babello Sinterklaasshow

Zwarte Piet Babello Sinterklaasshow

Kids show

Zwarte Piet Babello was in 2016 te zien in de bioscoophit van ‘De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot’ en zijn interactieve show is nu ook te boeken voor al uw Sinterklaas evenementen!

€ 625,-

Make-up artist Honselersdijk (NL) Sinterklaas met Martistic facepaint

Sinterklaas met Martistic facepaint

Make-up artist

Hoe handig, alles op 1 plek. Zowel de Sint als de pieten kunnen opgemaakt worden, om daarna ook nog de kids op het feest te verblijden met iets moois op hun gezichtje. Dan bent u bij Martistic Facepaint tattoos & Events aan het juiste...

€ 88,-

Character/Mascott Heinenoord (NL) Zwarte Pieten Popcornstand

Zwarte Pieten Popcornstand

Character/Mascott

Op uw Sinterklaasfeestje maakt Zwarte Piet ketelverse popcorn. Wij weten zeker dat deze verse, warme popcorn gretig aftrek zal vinden bij uw publiek!

€ 350,-

Kids show Heinenoord (NL) Kunst 4 Kids - Sinterklaasstijl

Kunst 4 Kids - Sinterklaasstijl

Kids show, activity

Wanneer u gegarandeerd wilt zijn van een blij publiek tijdens uw Sinterklaas evenement moet u kiezen voor deze topper onder de Sint Doe-Attracties.

€ 600,-

Kids show Heinenoord (NL) Sinterklaas Surprise Car

Sinterklaas Surprise Car

Kids show, activity

De Mini Sinterklaas Surprise Car, is de kleine broer van de Sinterklaas Surprise Car. De Zwarte Pieten die de Mini Sinterklaas Surpise Car begeleiden verrassen de kinderen met allerlei leuke dingen.

€ 595,-

Band Heinenoord (NL) Swinging Dixieband (Zwarte Pieten)

Swinging Dixieband (Zwarte Pieten)

Band, brass/dixie

Een groep muzikale pieten, die iedereen om zich heen laat genieten! Jong of oud, het maakt niet uit, iedereen is welkom! Boek deze Swingende Dixieband nu op Showbird!

€ 1.200,-

Clown Heinenoord (NL) Clown Pascalino en Boekpiet

Clown Pascalino en Boekpiet

Clown

Het duo Clown Pascalino en Boekpiet verzorgen een gezellige avond voor jong en oud. Clown Pascalino en Boekpiet nemen iedereen mee op een fantastisch avontuur! Boek ze nu op ShowBird.

€ 695,-

Juggler Heinenoord (NL) Marco Bonisimo - Sinterklaasshow

Marco Bonisimo - Sinterklaasshow

Juggler

Een leuke interactieve show voor jong en oud. Wil jij de kinderen een onvergetelijke Sinterklaasshow bieden? Wacht dan niet langer en boek Marco Bonissimo via ShowBird.

€ 725,-

Character/Mascott Heinenoord (NL) Zwarte Pieten Choco Traktatie

Zwarte Pieten Choco Traktatie

Character/Mascott

Heerlijke chocolade traktatie worden uitgedeeld door Choco Zwarte Pieten. Of het nou in een winkelcentrum is of op school, de Chocopieten weten de weg te vinden!

€ 695,-

Character/Mascott Heinenoord (NL) Twee Zwarte Pieten Delen Uit

Twee Zwarte Pieten Delen Uit

Character/Mascott

Verwelkom deze twee Zwarte Pieten op uw evenement! Zij nemen 1000 kleine taai taai popjes mee, om uit te delen aan uw gasten. Mocht u een andere lekkernij uitgedeeld willen hebben dan kan dit natuurlijk altijd!

€ 795,-

We too use ShowBird