Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Kingsday

20 items found
Actor Heerhugowaard (NL) De Oranje Knallers

De Oranje Knallers

Actor, character

Dit duo is een sensationele ervaring voor uw publiek. Met uitzonderlijke kostuums en een gezonde dosis humor zijn deze mannen een ideale toevoeging voor uw feest in het voetbalthema en Koningsdag thema. Boek ze nu op ShowBird!

€ 350,-

Actor Heinenoord (NL) Willem Alexander Look a Like

Willem Alexander Look a Like

Actor, look-a-like

Zorg dat jij de enige echte Willem Alexander naar jouw evenement haalt! Of is het hem toch niet? De gasten op jouw evenement zullen in het bijzijn van deze Willem Alexander look alike een leuke ervaring rijker zijn. Boek de Willem...

€ 1.050,-

Actor Rutten (NL) Lakei

Lakei

Actor, character

Deze Lakei uit het land van Ooit is het beste in het vermaken van mensen. Hij zal zorgen voor een geweldig ontvangst. Boek nu de Lakei op ShowBird!

€ 150,-

Actor Heinenoord (NL) Koningin Maxima Look a Like

Koningin Maxima Look a Like

Actor, look-a-like

Het kan echt! Er is toch niks leuker dan uw gasten te laten toespreken of u te laten feliciteren met uw huwelijk door niemand minder dan de Koningin Maxima Look a Like. Boek de Koningin Look Alike Maxima nu via Showbird!

€ 1.050,-

Sports/games Soerendonk (NL) A3 Compen QUIZMASTER

A3 Compen QUIZMASTER

Sports/games, quiz

HILARISCHE BRABANTSE QUIZMASTER Lekker lachen met je vrienden of collega's. Heerlijk fanatiek vragen beantwoorden. Wie komt er het snelst met het goede antwoord?

€ 253,-

Actor Maarheeze (NL) De Gouden Gidsen

De Gouden Gidsen

Actor, character

Er zijn maar weinig events waar de entree memorabeler is dan het event zelf! Dat is bij de Gouden Gidsen het geval! Door hun komische uiterlijk en fantastische rollenspel zijn ze onmisbaar op uw feest! Boek ze nu op ShowBird!

€ 500,-

Actor Didam (NL) Antje & Jantje

Antje & Jantje

Actor, stilt-walker

Antje en Jantje is hét Volendamse Steltloopspektakel van Jumbo Entertainment! In compleet Volendams Kledendracht komen ze jouw evenement een groot feest maken!

€ 850,-

Actor Rotterdam (NL) Openingsact Hare Majesteit

Openingsact Hare Majesteit

Actor, character

Ben jij opzoek naar een opening op hoog niveau? Hare Majesteit van Europa verzorgt een zeer bijzondere openingshandeling voor Uw bedrijf, Uw winkel, Uw nieuwe pand of festival. Boek deze act nu via ShowBird!

€ 2.075,-

Singing group Haarlem (NL) De Meisjes met de Wijsjes

De Meisjes met de Wijsjes

Singing group, dutch

De Meisjes nemen u mee op een reis door een vrolijk, eigenzinnig, theatraal muziekprogramma. Ze zingen liedjes van toen en nu, a capella of met begeleiding, versterkt en akoestisch. Iedere show wordt op maat gemaakt. In overleg met de...

€ 1.319,-

Kids show Den Haag (NL) De Koningin zet haar schoen

De Koningin zet haar schoen

Kids show

muzikale en zeer interactieve sinterklaasvoorstelling voor 3 jaar en ouder

€ 380,-

Actor Winterswijk (NL) Leeuw van Oranje!

Leeuw van Oranje!

Actor, stilt-walker

Perfect voor tijdens Nationale evenementen zoals Koningsdag of wanneer het Nederlands Elftal speelt! . Steltenlopers zijn in verschillende creaties en thema’s in te huren. De acts zijn een combinatie van muziek, spel, dans en theater.

€ 848,-

Kids show Nijmegen (NL) Simon & Coen “koning voor één dag show”

Simon & Coen “koning voor één dag show”

Kids show

Simon & Coen nemen alle aanwezige kinderen mee op avontuur in hun eigen verhaal “Koning voor één dag show”. Deze show zit vol dans en muziek, en met avontuurlijke interacties op het gebied van sport en spel. Tijdsduur:...

€ 695,-

Character/Mascott Monster (NL) Oranje Leeuw

Oranje Leeuw

Character/Mascott, mascot

De Oranje Leeuw komt naar jouw evenement en zal voor extra sfeer zorgen! Met zijn enthousiasme en fantastische kostuum is hij onmisbaar! Boek de Oranje Leeuw nu op ShowBird en boek een supermiddag!

€ 595,-

Presenter Utrecht (NL) Wilhelmus De Oranje Man - Muzikale Presentator

Wilhelmus De Oranje Man - Muzikale Presentator

Presenter

Als presentator liedjeszanger en entertainer zorgt Wilhelmus De Oranje Man op kleurrijke en muzikale wijze voor de verbinding op uw evenement.

€ 561,-

Actor Udenhout (NL) Haring Model

Haring Model

Actor, hosting

Haringparty? Een evenement met dit seizoensproduct op de menukaart of op zoek naar een haring cateraar? Maak uw evenement compleet en verras uw gasten met onze unieke Haring Models.

€ 180,-

Actor Den Haag (NL) Hollandse Meisjes - Dutch Ladies

Hollandse Meisjes - Dutch Ladies

Actor, hosting

U organiseert een feest en bent op zoek naar extra entertainment? Haringparty? Voetbal? Kaas meisjes nodig of heeft uw evenement gewoon een Hollands tintje nodig? Elk feest verdient een eyecatcher. Boek nu! Fa Fa biedt frisse en...

€ 167,-

We too use ShowBird