Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
JimmyKe
JimmyKe
JimmyKe
JimmyKe

€ 250,-

act price ex 9% VAT

JimmyKe

Singer (male) , Party
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 250,-

Boek dit multitalent nu snel via ShowBird. Deze zanger en presentator maar vooral ook Entertainer is altijd de perfecte toevoeging voor elk feest en event. Deze veelzijdige Limburger is al een grote naam in zijn eigen provincie, maar zal binnenkort in heel Nederland een garantie voor feest zijn!

JimmyKe is de artiestennaam van de uit Maaseik afkomstige Jimmy Kesseler. Lederhosen, levensgrote pinguins, lichtgevende schoenen: Een optreden van JimmyKe vergeet je niet zo snel. Hij heeft vele optredens gehad in Belgisch en Nederlands Limburg. Met de liedjes van Frans Bauer, Jan Smit & vele meezingmedleys... is hij de perfecte entertainer voor elk feest. JimmyKe weet perfect wat zijn publiek wil, plezier maken!

Hij begon ooit als Nederlandstalige zanger, maar maakte later de switch naar het Limburgse dialect. Hij kan een zaal moeiteloos op z'n kop zetten, waar hij ook komt. Bovendien is JimmyKe een talentvolle presentator, die met veel humor programma's op radio en TV presenteert, waaronder Sterrenpalet, de Limburgse Top Ellef, het Cover LVK, Zomerhit Festival en Sterren van Toen en Nu. Na veel coverwerk van o.a. Frans Bauer is hij in 2010 begonnen met het opbouwen van eigen repertoire. JimmyKe: "Ik hou erg veel van deze soort muziek, je hebt nummers om te feesten en helemaal uit je bol te gaan, maar er zijn ook liedjes over een lach en een traan. Dit is de muziek die ik zelf graag beluister en die wil ik dan ook met veel plezier brengen voor m'n fans." Jimmyke bracht in 2011 zijn debuutalbum 'Dansen naar geluk' uit. In 2014 verscheen het Limburgstalige album 'Polonaise'. Deze switch naar het Limburgs bleek een gouden greep.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL

Space

In overleg

Required

In overleg

The artist is residing in LinneTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book JimmyKe is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Opening, Horeca line-up, Festival, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen