Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Delise
Delise
Delise
Delise
Delise
Delise

€ 270,-

act price ex 21% VAT

Delise

Singer (female) , Singer-Songwriter
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 270,-

Delise heeft niet veel nodig om je helemaal mee te nemen in haar muziek. Geef haar een gitaar en een piano en met haar heldere en krachtige stem weet ze haar luisteraars te boeien met kwetsbare, pure, maar soms ook eigenwijze liedjes. Delise speelt zowel covers als eigen liedjes.

Delise is een singer-/songwriter die vanaf haar twaalfde akoestische liedjes schrijft. Delise is in haar tienerjaren gecoached door Bas Kennis (Blof), Robin Groenveld (Vrienden van Amstel LIVE!) en de voormalige band van Anouk. Door de samenwerking met deze grote namen van de Nederlandse muziek, wist ze haar muziek steeds verder te verfijnen en zo sleepte Delise grote opdrachten binnen. Delise heeft onder andere een track ingezongen voor de film Het Schnitzelparadijs en speelde in de ochtendshow van Giel Beelen naar aanleiding van haar deelname aan Rock Nation op RTL5.

Met haar kleine akoestische liedjes wil Delise haar luisteraars aan het denken zetten over belangrijke 'levensvragen', maar maakt daarnaast ook luchtige muziek. In 2011 schrijft Delise haar liedje ‘Dit jaar’ waarmee ze voor het eerst deze weg inslaat. Ze krijgt de smaak te pakken en al gauw zingt Delise tijdens de opening van Opwekking 2012, zingt ze dat jaar op het hoofdpodium van Xnoizz Flevo Festival en mag ze een liedje zingen voor De Verandering (EO).

In 2016 kiest Delise volledig voor de muziek en start ze haar eigen bedrijfje als singer-/songwriter. Ze verzorgt singer-/songwriteroptredens en stond onder andere op Opwekking 2017 en het EVA Zomerfestival. Delise verzorgt daarnaast de muziek tijdens verschillende bruiloften in de zomer van 2017.

Naast het optreden, is Delise momenteel bezig met het opnemen van haar debuut EP.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Composition

Female

Language

NL

Space

4m2

Required

Artist has rider

The artist is residing in BaarnTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Delise is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Funeral, Business party, Reception, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen