Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Kluiscode25 Hotelkamer
Kluiscode25 Hotelkamer

€ 289,-

act price ex 21% VAT

Kluiscode25 Hotelkamer

Sports/games , Day entertainment
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 289,-

Kluiscode 25, een verrassend spannend spel!

ROOMSERVICE! Welkom in hotelkamer 25! Dat zijn de eerste woorden van dit spannende spel. Wat is er gebeurd? En belangrijker nog… wat gaat er de komende 25 minuten plaatsvinden in deze kamer? Ontdek samen met je team van 8-10 personen de raadsels, opdrachten, jokers en andere spelelementen. Welk team kraakt als eerste de kluiscode en wie van de teams behaalt de meeste punten?

Net even anders…
Kluiscode 25 is gebaseerd op de beroemde EscapeRooms. Maar… Wij doen het net even anders. Wij brengen het spel bij u op locatie. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een ruimte van ongeveer 15 x 15 meter welke in zijn geheel is af te sluiten (met een deur). Een stroompunt in deze ruimte is gewenst zodat we onze verlichting kunnen aansluiten. Om de spelbeleving nóg groter te maken kunt u ervoor zorgen dat de ruimte (gedeeltelijk) donker wordt gemaakt

Hoe werkt het spel?
In groepen van 8-10 personen gaan de deelnemers de hotelkamer binnen. De klok tikt… de 25 minuten zijn gestart! Hoe het precies werkt blijft nog een geheim maar dat er punten te behalen zijn kunnen we wel al verklappen. Welk team behaalt de meeste punten in deze mysterieuze hotelkamer.

Vanaf welke leeftijd mag je deelnemen?
Kluiscode 25 heeft twee verschillende hotelkamers ingericht. De doelgroep van 8 – 14 jaar kan deelnemen (onder begeleiding van een volwassene) maar ook kunnen we het spel aanbieden voor de leeftijdscategorie vanaf 16 jaar

Op zoek naar een spannende activiteit voor in het recreatieprogramma van uw camping? Of organiseert u een bedrijfsuitje voor het personeel? Kluiscode 25 is een spannende, uitdagende activiteit waar teambuilding voorop staat. Boek het spel Kluiscode 25 vanaf 2 uur op uw eigen locatie.

De prijs is op basis van 20 deelnemers (€18,50 p. p.) minder (of meer) deelnemers heeft invloed op de prijs. De prijs is inclusief €50 transport/reiskosten.

Kiest u voor meerdere activiteiten uit het assortiment van deze aanbieder kunnen ze een combinatieprijs aanbieden. Klik op onderstaande link om de rest van de activiteiten te zien.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1,5 hour

Setting

Indoor

Language

NL, EN

Space

15x15

Required

Artist has rider

The artist is residing in GoirleTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Kluiscode25 Hotelkamer is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Kids party, Sports event, Business party, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen