Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Mobiele Eenheid: DOE HET ZELF - dj
Mobiele Eenheid: DOE HET ZELF - dj
Mobiele Eenheid: DOE HET ZELF - dj
Mobiele Eenheid: DOE HET ZELF - dj

€ 934,-

VAT n/a

Mobiele Eenheid: DOE HET ZELF - dj

Drive-in show , Party
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 934,-

unieke DJ show met publiek van hèt tofste straattheater duo van Nederland!

Op de unieke Spijkstaal UitklapStage mag de “Doe het zelf DJ” het publiek gek maken met een zelfgekozen single. Natuurlijk wordt dit aangemoedigd en begeleid door Henk en Dennis in hun foutste jaren 70 outfits. Op het hoogtepunt wordt er achter vanaf het podium een foto gemaakt met het publiek die de DJ ster na afloop meekrijgt. Een geweldig feest- en festivalconcept!

Dennis Stroucken en Henk Schoemaker deden in 1977 tegelijk eindexamen Havo aan het Goois Lyceum te Bussum. Ze waren allebei in het bezit van een drumstel, maar van enige saamhorigheid of klik op dat gebied was destijds geen sprake.

Op de schoolreünie van Het Goois Lyceum in 2005 troffen Henk en Dennis elkaar weer (dus 27 jaar later!!) en werd duidelijk dat beiden in het entertainment circuit bezig zijn. Terloops kon Henk ook een van de aanwinsten tonen: een Van der Lely invalidebromfiets uit 1967! Dit was het startmoment van de oprichting van straattheatergroep: De Mobiele Eenheid. De gedrevenheid en capaciteiten van het duo Henk en Dennis zorgen ervoor dat shows steeds up to date blijven en dat er steevast nieuwe shows bedacht worden. Alle voorstellingen van de Mobiele Eenheid zijn uitermate geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen zorgen de heren voor de nodige chaos en hilariteit.

Er wordt momenteel getoerd met vier shows, maar elke show kan natuurlijk aangepast worden aan specifieke wensen en omstandigheden. Henk en Dennis kunnen ook ingezet worden voor speciale opdrachten zoals een opening, jubilea of bijvoorbeeld als verkeersregelaars of chaotiseurs.

Langer optreden en prijs hiervoor in overleg.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

2 (duo)

Language

NL

Space

in overleg

Required

Artist has rider

The artist is residing in NaardenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Mobiele Eenheid: DOE HET ZELF - dj is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen