Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Top digitale trends door Vincent Everts
Top digitale trends door Vincent Everts
Top digitale trends door Vincent Everts
Top digitale trends door Vincent Everts

€ 3.000,-

act price ex 9% VAT

Top digitale trends door Vincent Everts

Speaker , Economics/Politics
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 3.000,-

Wat zijn de 10 grootste digitale trends die uw leven en dat van uw bedrijf in de komende jaren gaan veranderen. Mensen, teams en organisaties worden dankzij deze trends steeds meer zelfsturend. Vincent Everts neemt zijn Tesla modelX mee en laat zien dat de toekomst heel bijzonder wordt

Ik houd een presentatie over uw thema van uw evenement in relatie tot de grote ict trends: mobile first, social media in business, big data toepassingen, lessons learned in e-commerce, Fintech (financial tech trends zoals bitcoins, blockchain, mobile payments), internet of things & het industriële internet , het nieuwe slimme werken, onderwijs vernieuwing, de snelle opkomst van Saas & cloud business applicaties en natuurlijk de top Gadgets inclusief wearables.

Ik ben gefascineerd door de snelle ontwikkelingen in veilig zaken doen op internet. De voorbeelden die ik zag met authentificatie en identificatie zoals ik die heb bestudeerd in Estonia en die in de komende jaren in Nederland worden geïmplementeerd passen daar zeer goed bij.

Ik vat dit samen onder de noemer Zelfsturing, bij werknemers, teams, klanten en smart systems is de belangrijke trend voor de komende 10 jaar.

Ik illustreer dit rondom‎ mijn betrokkenheid bij onze stevejobsschool waar mijn kids van 8 en 10 zelf aan de knoppen zitten en zichzelf managen hetgeen in alle organisaties plaatsvind.

De tweede industrie die in de komende 10 jaar om gaat is de auto industrie. Elektrisch en autonomous rijden worden dominant met mijn zelfsturende Tesla Model X auto als inspirerend voorbeeld.

Ik kan een selectie van de aanwezigen na de presentatie in de Tesla laten rijden als coolste gadget en voorbeeld van 'internet of things' van het ogenblik. Vinden man en vrouw geweldig!

In mijn presentaties‎ gebruik ik altijd de laatste nieuwe tools gadgets. Ik maak een snel leuk videotje over mijn presentatie op het event wat je voor de uitnodiging kan gebruiken en de presentatie kan worden opgenomen en hergebruikt.

Ik kan ook bij een groter evenement als dagvoorzitter optreden en andere sprekers ‎tijdens het evenement interviewen zodat hiervan ook direct een video voor beschikbaar is.

ik heb altijd een gesprek over de gevraagde inhoud en heb nog een hoop‎ andere onderwerpen waar ‎ik dieper over kan praten en het verhaal aanpassen aan het doel van het evenement

Met vriendelijke groet,

Vincent Everts
Trendwatcher


Korte BIO
Vincent Everts is een serial enterpreneur, trendwatcher en volgens Management Team een van de top 10 sprekers van Nederland rond innovatie. Hij is gepassioneerd over technologische ontwikkelingen en wat ze betekenen voor de bedrijven, instellingen en overheden.

Hij is meer dan 100 maal per jaar op Radio/TV. Hij maakt hij 500 videos per jaar over gadgets, ondernemers en alles rondom electrisch rijden en energie transformatie zie

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1 hour

Setting

Indoor

Members

1 (solo)

Language

NL, EN

Space

Stage

Required

beamer + scherm + geluid

The artist is residing in AmsterdamTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Top digitale trends door Vincent Everts is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Business party, Reception, Fair / Congres

0 reviews written about this act

 

aanvragen