Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Ray Klaassen
Ray Klaassen
Ray Klaassen
Ray Klaassen
Ray Klaassen
Ray Klaassen

€ 1.882,-

act price ex 9% VAT

Ray Klaassen

Singer (male) , Singer-Songwriter
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.882,-

Ray schrijft, zingt en raakt! Komt met gitaar en eigen geluid. Geen optreden is hetzelfde en van pauze is er geen sprake!!. Perfect voor verschillende events/gelegenheden. Na TVOH 1. Nu met eigen Nederlandstalig werk te horen op landelijke radio. Gewoon bij jou in de woonkamer, ceremonie of bedrijfsfeest!

'Zingen, componeren, een optreden op een bedrijfsfeest, of op een huwelijk, ik moet met muziek bezig kunnen zijn. Mijn vader heeft mij daarin altijd gesteund en zei: ‘Ray, het maakt niet uit wat je doet als je maar iets doet waar je gelukkig van wordt’. En dat heb ik gedaan!'

Nadat hij met Jeroen van Inkel bij Q-music en Radio Veronica een tijdje jingles had gemaakt, wilde Ray zich verder gaan ontwikkelen als singer / songwriter en dat ging 'm goed af. Maar zijn succes kwam pas echt in een stroomversnelling toen zijn eerdere manager hem na een optreden vertelde dat hij was gebeld; of hij zin had om auditie te doen bij de ” The Voice “. Iedereen draaide om: Jeroen van der Boom, Nick & Simon, Roel van Velzen en Angela Groothuizen. Het was die eerste onvergetelijke uitzending van The Voice of Holland.

Zijn singles Tussen nu en nooit “ en “ Ik ben terug ” werden 2 jaar lang continu gedraaid op 100% NL en bereikte zelfs een top 10 notering. Ray wordt ook steeds meer benaderd door bekende artiesten voor het schrijven van liedjes.

Denk je er over een speciaal lied te laten schrijven en zingen door Ray voor bijvoorbeeld tijdens je trouwceremonie? Ga met Ray in gesprek en hij nodigt je graag uit in de studio in Hilversum.

(avondvullend optreden is mogelijk met de Ray Klaassen Band)
0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL, EN

Space

breedte 5 a 6 meter podium niet echt nodig. Eigen licht en geluid tot 150 personen.

Required

Artist has rider

The artist is residing in AmerongenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Ray Klaassen is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Funeral, Business party, Reception, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen