Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Sneltekenaar / Karikaturist Thijs
Sneltekenaar / Karikaturist Thijs
Sneltekenaar / Karikaturist Thijs
Sneltekenaar / Karikaturist Thijs
Sneltekenaar / Karikaturist Thijs
Sneltekenaar / Karikaturist Thijs
Sneltekenaar / Karikaturist Thijs

€ 450,-

act price ex 9% VAT

Sneltekenaar / Karikaturist Thijs

Artist , Draftsman
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 450,-

Thijs heeft ruim 13 jaar ervaring met sneltekenen met uitsluitend tevreden klanten! Geef uw gasten een leuke herinnering mee in de vorm van een karikatuurtekening. Met veel enthousiasme tekent Thijs gemiddeld 12 personen per uur. Goed lijkende tekeningen maar nooit beledigend. Kortom een aanrader voor uw feest of evenement!

Heeft u een feest vanwege een jubileum, trouwerij, personeelsdag, kinderfeestje, verjaardag etc etc? Als sneltekenaar ben ik graag van de partij! De gasten zullen er nog lang over napraten. Bovendien krijgen ze een originele herinnering mee naar huis. Sneltekenaar Wessels maakt van uw feest een onvergetelijke dag! Leuk entertainment voor jong en oud, met een hoge attentiewaarde.

Thijs Wessels werkt zowel traditioneel als digitaal op locatie. De traditionele manier van tekenen is de ‘Parijse / Montmartre manier’ (met stiften op papier) De karikaturen worden supersnel getekend op stevig A3 papier, eventueel voorzien van uw logo.

Digitaal sneltekenen is ook een optie. De karikaturen worden op een digitaal teken-tablet gemaakt. De gasten kunnen meekijken op een extern scherm en alle karikaturen worden ter plekke in kleur geprint.

Kiest u voor sneltekenaar Thijs Wessels dan kiest u voor tekeningen met hoge kwaliteit, 10 tot 15 karikaturen per uur én de keuze uit digitaal, traditioneel of op bierviltjes.

De gegeven prijs is op basis van een traditioneel optreden van 3 uur. Per extra geboekt uur wordt de prijs met €100 verhoogd. Laat je specifieke wensen achter in de aanvraag voor een voorstel op maat!

Thijs is geboren in 1980 te Hardenberg. Nadat hij zijn opleiding aan het Grafisch Lyceum (Zwolle) in 2003 heeft afgerond is hij enige jaren werkzaam geweest als grafisch ontwerper. Vervolgens is hij zich volledig gaan richten op tekenen van karikaturen, waar hij al op jonge leeftijd interesse voor had. Inmiddels heeft hij ruim 13 jaar ervaring als sneltekenaar / karikaturist en heeft hij meerdere prijzen gewonnen op internationale karikatuurconventies. karikatuurtekenen is zijn grote passie!

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

3 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Composition

Male

Language

DE, NL, EN

Space

2x2 meter

Required

Ik neem alle benodigdheden mee behalve 2 stoelen.

The artist is residing in Hengelo (Overijssel)Travel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Sneltekenaar / Karikaturist Thijs is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Kids party, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen