Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Tilburg acts

326 items found
Band Den Bosch (NL) Feestband Boston Tea Party

Feestband Boston Tea Party

Band, party

PARTY GUARANTEED! feestband Boston Tea Party is dé superspontane TOP­ feestband van Nederland en volgens insiders Nederlands beste en vooral leukste feestband. Met Feest der Herkenning en absolute spektakelshow is t 10­tal dé...

€ 5.995,-

Accordionist Tilburg (NL) Peter Faber Zingt!

Peter Faber Zingt!

Accordionist

A la carte zanger/accordeonist en troubadour, van tropisch tot ouderwetsch Jordaans repertoire...

€ 395,-

Band Tilburg (NL) Buren van de Brandweer

Buren van de Brandweer

Band, party

Dit trio is pas sinds 2014 bezig maar hebben nu al genoeg ervaring. Door samen met The Partysquad en Mental Theo al het podium hebben gedeeld zijn ze een garantie voor een onvergetelijk feestje! Met singles als 'Pilsies voor de vat' en...

€ 1.495,-

Actor Oosterhout (Noord Brabant)(NL) Thematische Polaroid act

Thematische Polaroid act

Actor, hosting

Uw bezoekers op interactieve wijze een gepersonaliseerd aandenken meegeven? Laat het doen door onze Polaroid Dames! Volledig gekleed in ieder gewenst thema, altijd in voor een praatje en een perfect verlengstuk van uw evenement.

€ 848,-

Band Oost West en Middelbeers (NL) Pretband

Pretband

Band, party

Pretband bestaat uit vier rasmuzikanten en entertainers.

€ 500,-

Guitarist Tilburg (NL) Flamencogitarist Maurice Leenaars

Flamencogitarist Maurice Leenaars

Guitarist

Klik op het rechter icoontje onder de foto voor een video. De live-registratie is uit 2018. 'Zijn techniek, zijn muzikaliteit en zijn zo persoonlijke stijl maken dat wij oog in oog staan met een gitarist met een meer dan veelbelovende...

€ 500,-

Food truck Tilburg (NL) Holy Dogs!

Holy Dogs!

Food truck

Deze hotdog foodtruck is een must-have op ieder event dat lekker eten en goede looks wil combineren. Door het strakke uiterlijk van de trailer en de bijzondere hotdogs is de Holy Dog truck niet te missen en daarom te boeken bij ShowBird!

€ 650,-

Dancer Oosterhout (Noord Brabant)(NL) Rollergirl Disco rolschaats act

Rollergirl Disco rolschaats act

Dancer, other

Zoeffff! Wat was dat? Spinning Skates met de Themadames Rollergirls! Op rolschaatsen tussen het publiek door toveren ze een glimlach op het gezicht van uw gasten.

€ 94,-

Band Tilburg (NL) Guus Meeuwis met liveband

Guus Meeuwis met liveband

Band, pop/rock

Guus Meeuwis heeft geen introductie meer nodig. Door menig Nederlander gedoopt als beste Nederlandse artiest op dit moment is Guus Meeuwis zonder twijfel de perfecte man om te boeken bij ShowBird!

Price on request

Actor Tilburg (NL) Het Complimentenduo

Het Complimentenduo

Actor, character

Dit duo komt met extreem veel enthousiasme al uw gasten opvrolijken! Door hun leuke karakters goed te spelen zijn zij een garantie voor succes! Menig publiek is schaterend achtergelaten. Boek het Complimentenduo nu op ShowBird!

€ 650,-

DJ Oirschot (NL) Sven-G

Sven-G

DJ, allround

Sven-G zorgt voor een fascinerende avond met de nieuwste en meest actuele tracks die er momenteel aanwezig zijn. Je kunt een contactformulier invullen en opsturen, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

€ 200,-

Band Den Bosch (NL) Feestband Boston Tea Party prive

Feestband Boston Tea Party prive

Band, party

PARTY GUARANTEED! feestband Boston Tea Party is dé superspontane TOP­ feestband van Nederland en volgens insiders Nederlands beste en vooral leukste feestband. Met Feest der Herkenning en absolute spektakelshow is t 10­tal dé...

€ 5.795,-

Magician Oirschot (NL) Leo Smetsers: The Magic Dinner Show

Leo Smetsers: The Magic Dinner Show

Magician, table magic

Heeft u een restaurant? En wilt u uw klanten in voorkomende gevallen soms weleens iets meer bieden dan alleen een uiterst verzorgd diner? Iets heel aparts bieden? Of komt u wel in aanraking met klanten die iets te vieren hebben en dat...

€ 707,-

Magician Oirschot (NL) Leo Smetsers: Familie-Combi-Show

Leo Smetsers: Familie-Combi-Show

Magician

Voor uw familiedagen, voor het vijftigjarig huwelijksfeest van Opa en Oma, voor eigenlijk alle gelegenheden waarbij de gehele familie betrokken is, is Leo’s Familie-Combi-Show een mogelijkheid waaraan u nauwelijks voorbij kunt gaan.

€ 708,-

VJ Boxtel (NL) VJ One Man Kollektiv

VJ One Man Kollektiv

VJ

Gaat jouw event harder dan hard? Mike is de onvermoeibare hardstyle VJ die zuid Nederland elk weekend op zijn grondvesten laat trillen.

€ 566,-

VJ Tilburg (NL) VeeMee visuals

VeeMee visuals

VJ

VEEMEE VISUALS CREATES LARGER-THAN-LIFE EXPERIENCES. We create custom shows & live operate for events, festivals, artists and the corporate market.

€ 950,-

We too use ShowBird