Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Halloween

58 items found
Make-up artist Honselersdijk (NL) Halloween schmink /special FX

Halloween schmink /special FX

Make-up artist

Halloween is coming! Ben jij al druk bezig met Halloween dit jaar, vergeet dan vooral niet je perfecte facepaint en of special FX te laten doen door een professional.

€ 108,-

Actor Emmen (NL) Horror clowns op stelten ( Halloween )

Horror clowns op stelten ( Halloween )

Actor, stilt-walker

Halloween, Spooktochten of griezel parade? Deze horror clowns op stelten kunt u boeken als duo of als solo steltenloper.

€ 200,-

Actor Diepenbeek (BE) Labyrint Killer Queens

Labyrint Killer Queens

Actor, character

Heerlijk griezelen. De spanning is te snijden. Zijn we bang en hebben we schrik, we beven en sidderen, willen weg maar blijven toch want het is ook zo leuk, die spanning, daar houden we van.

€ 714,-

Actor Bree (BE) Draggy de kleine draak

Draggy de kleine draak

Actor, character

Wat is er nu leuker dan een lieve draak op je event! Draggy steelt bij jong en oud de show tijdens sprookwandelingen, halloweenfeesten en nog veel meer. Boek Draggy nu op Showbird!

€ 378,-

Magician Torhout (BE) Bizar Magic

Bizar Magic

Magician, table magic

Wat krijg je als je close-up magic combineert met enge verhalen en kostuums? De ultieme Halloween act! Kurt Katana heeft een speciale show geïnspireerd door de Twilight Zone. Durven jullie het aan? Boek deze griezelige show nu via...

€ 600,-

Actor Neeroeteren (BE) Mummie

Mummie

Actor, living statue

Deze mummie is niet dood, maar huiveringwekkend levend! Voeg een extra beleving toe aan je event, en boek deze mummie nu op Showbird!

€ 378,-

Actor Amsterdam (NL) De Wagen van Magere Hein / Grim Reaper's Wagon

De Wagen van Magere Hein / Grim Reaper's Wagon

Actor, parade

Daar gaat Hein, door de straten en over de pleinen, op zoek naar gesprekken over de dood. Want wat is dat dan, de dood? -

€ 707,-

Actor Winterswijk (NL) Halloween Steltenloper

Halloween Steltenloper

Actor, stilt-walker

Een bizarre steltenloper om uw Halloween evenement een grimmige tint te geven. Steltenlopers zijn in verschillende creaties en thema’s in te huren. De acts zijn een combinatie van muziek, spel, dans en theater.

€ 369,-

Actor Oosterhout (Noord Brabant)(NL) Skeleton Ladies

Skeleton Ladies

Actor, hosting

Fright Night? Halloween night? Skeleton Lady past perfect in het thema. In combinatie met mobiel spelentertainment of dansacts geeft het de wow-effect die u wenst. Boek haar nu eenvoudig via ShowBird.

€ 186,-

Actor Kommerzijl (NL) Lichtbrengers van het Wad

Lichtbrengers van het Wad

Actor, parade

Deze spectaculaire act zal iedereen doen verassen. Hij is heel vriendelijk en zorgt voor een mooie sfeer. Maar pas op! Maak hem niet boos want dan gaat hij brullen als een draak! Boek nu de Lichtbrengers van het Wad op ShowBird!...

€ 549,-

Actor Heinenoord (NL) Dracula, de meester en zijn leerling

Dracula, de meester en zijn leerling

Actor, stilt-walker

Wordt jij bij je nekvel gegrepen of ben je ze te slim af? Maak van Halloween een echt spektakel met deze straattheater act, Dracula, de meester en zijn leerling! Griezelen gegarandeerd!

€ 1.000,-

Actor Hellevoetsluis (NL) Mummie act

Mummie act

Actor, character

Een Mummie met een missie! Dit optreden is niet alleen spannend, maar is ook nog eens humoristisch. Maak Halloween een succes en boek deze mummie nu op Showbird!

€ 449,-

Event show Amsterdam (NL) Het Galgenmaal

Het Galgenmaal

Event show, themed evening

‘Het Galgenmaal’ is een hilarisch griezeldiner vol humor en vermaak in de sfeer van ‘The Adams Family’, ‘Blackadder’ en ‘Allo Allo’. Ben je in het bezit van een gezond gevoel voor humor? Dan staat de familie Von Romp te...

€ 1.100,-

Magician s Hertogenbosch (NL) Miki Dark: Scary Comedy Act

Miki Dark: Scary Comedy Act

Magician, illusionist

Over de hele wereld praten mensen over de freaky acts van Miki Dark. Hij gaat gevaar niet uit de weg en hij laat zijn publiek griezelen.

€ 1.675,-

Event show Hellevoetsluis (NL) Horror/Halloween Party

Horror/Halloween Party

Event show, themed evening

De horror/Halloween party is een party die die volledig in het thema staat van lugubere wezens, en horror. Heb jij de behoefte om jou gasten op een 'thriller' wijze te vermaken, dan is dit thema feest absoluut geschikt voor jou!

Price on request

Magician Roosendaal (NL) Halloween Goochelshow

Halloween Goochelshow

Magician, illusionist

Deze Halloweenshow geeft een unieke invulling aan het Halloweenthema. Door griezeligheid te combineren met magie is HET spektakelstuk gecreëerd! Boek de Halloweenshow nu via ShowBird.

€ 494,-

We too use ShowBird