Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Enschede acts

99 items found
Actor Losser (NL) Jack Sparrow (UK)
Golden tip

Jack Sparrow (UK)

Actor, look-a-like

De wereldberoemde Captain Jack uit de wereldwijde filmkaskrakers “Pirates of the Caribean”. Zonder twijfel, de beste Jack Sparrow lookalike van Europa!

€ 1.595,-

Artist Hengelo (Overijssel)(NL) Sneltekenaar / Karikaturist Thijs

Sneltekenaar / Karikaturist Thijs

Artist, draftsman

Thijs heeft ruim 13 jaar ervaring met sneltekenen met uitsluitend tevreden klanten! Geef uw gasten een leuke herinnering mee in de vorm van een karikatuurtekening. Met veel enthousiasme tekent Thijs gemiddeld 12 personen per uur. Goed...

€ 450,-

Stunt show Enschede (NL) Bruiloftsvuurwerk

Bruiloftsvuurwerk

Stunt show, fire show

Maak de belangrijkste dag nu nog spectaculairder met een vuurwerkshow! Het Bruiloftsvuurwerk brengt extra sfeer en alles is mogelijk. Boek nu Bruiloftsvuurwerk op ShowBird!

€ 1.000,-

Wedding official Hengelo (Overijssel)(NL) Allison Esman

Allison Esman

Wedding official

Trouwen kan ook anders! Met meer dan 15 jaar ervaring als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand zorg ik er voor dat jullie dag de meest bijzondere dag van jullie leven wordt. Dus schroom niet en neem contact op voor meer...

€ 545,-

Singer (female) Enschede (NL) Lisa Nora

Lisa Nora

Singer (female), singer-songwriter

Lisa Nora is een singer-songwriter, afkomstig uit Nederland, die te kenmerken is door een mix van pop, folk en country muziek. Geïnspireerd door het verleden, bijzondere verhalen en hedendaagse helden hoor je deze combinatie van genres...

€ 235,-

Singer (male) Enschede (NL) Maikel ten Voorde 30 min

Maikel ten Voorde 30 min

Singer (male), dutch

Maikel ten Voorde maakte tijdens het programma Beat It, dat werd uitgezonden op SBS6, een verbluffende indruk op de juryleden Jan Smit en Gerard Joling. Uit eindelijk wist hij er met de hoofdprijs vandoor te gaan.

€ 375,-

Photographer Hengelo (Overijssel)(NL) Caravan Photobooth Bertha

Caravan Photobooth Bertha

Photographer, photobooth

Deze caravan is ook nog eens een photobooth. Uniek in zijn soort!

€ 476,-

Tasting Haaksbergen (NL) Wijnproeverij

Wijnproeverij

Tasting

Tijdens deze wijnproeverij krijg je onder begeleiding van een echte registervinoloog 6 hoogstaande wijnen te proeven. Je zal niet alleen de overheerlijke wijnen proeven maar ook veel kennis opdoen over het proeven/drinken van wijn. Boek nu...

€ 266,-

Band Enschede (NL) Kroepin

Kroepin

Band, pop/rock

De Kroepin band maakt elk feest onvergetelijk. Met hun enthousiasme en ervaring zorgen ze voor een geweldige sfeer. Boek nu de band Kroepin op ShowBird!

€ 2.395,-

Band Enschede (NL) Millennium Showband

Millennium Showband

Band, party

Enthousiasme, kameraadschap en liefde dat is waar de Millennium Showband voor staat! De Millennium Showband zet altijd de tent op zijn kop. Boek nu de Millennium Showband op ShowBird!

€ 2.295,-

Band Enschede (NL) Band Paparazzi

Band Paparazzi

Band, coverband

De Band Paparazzi bestaat uit een zeer ervaren band. De band speelt allerlei recentelijke feest hits en brengt dit met een hoop sfeer. Boek nu de Band Paparazzi op ShowBird!

€ 2.495,-

Actor Losser (NL) Terminator

Terminator

Actor, look-a-like

Heel indrukwekkend als uitsmijter, walking act en foto-object. Dit is ook de enige lookalike, die stand-in werk voor het origineel heeft verricht. Geweldige body/uitstraling en precies hetzelfde gesproken accent. Herkenbaar bij jong en oud.

€ 1.395,-

Actor Losser (NL) B.A. Baracus lookalike (UK)

B.A. Baracus lookalike (UK)

Actor, look-a-like

Dezelfde uitstraling, norsheid etc. Maar hij kan ook heel lief zijn. Deze B.A. Baracus lookalike komt met originele kostuums, sieraden, haardracht. En met precies dezelfde stem en accent. Een echte eyecatcher!

€ 1.695,-

Singer (male) Losser (NL) David Bowie Tribute (UK)

David Bowie Tribute (UK)

Singer (male), tribute

Deze show uit Engeland heeft al meerdere prijzen gewonnen. Volgens de officiële fanclub van David Bowie is deze dubbelganger “Amazing” en wij sluiten ons graag bij deze uitspraak aan. Hij treedt solo op of wordt begeleid door een...

€ 1.695,-

Singer (female) Losser (NL) Katy Perry Tribute (UK)

Katy Perry Tribute (UK)

Singer (female), tribute

Deze power tribute is echt een ode aan Katy Perry! Heel kleurrijk en vol energie staat deze zangeres op het podium. De act is heel professioneel en met trots opgezet, en dat is dan ook goed te zien. Ook de verschillende outfits van Katy...

€ 1.695,-

Band Enschede (NL) X-Static

X-Static

Band, coverband

Met een playlist van Rock, dance en hip-hop tot de dikste house platen, gemixt zoals alleen X-Static dat kan! Live uitgevoerd door 5 man met een energie niveau waar je energiedrank jaloers op is! Boek X-static nu op Showbird!

€ 3.495,-

We too use ShowBird