Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing

Eindhoven acts

467 items found
Actor Eindhoven (NL) Steltloper: Heart

Steltloper: Heart

Actor, stilt-walker

Steltloper Hearts is een opvallende verschijning die het publiek zal verbazen. Met een lengte van bijna 2,5 meteris hij niet te missen voor het publiek. Steltloper Hearts zoekt constant interactie met het publiek. Deze act is ook...

€ 195,-

Clown Veldhoven (NL) Ballonnenclown Babsie

Ballonnenclown Babsie

Clown

Babsie is de clown met de vrolijkste babbel van heel de wereld! Ze kan de meest prachtige balloncreaties maken, van regenboogvis tot krokodil en van Nijntje tot Didl!

€ 160,-

Band Oost West en Middelbeers (NL) Pretband

Pretband

Band, party

Pretband bestaat uit vier rasmuzikanten en entertainers.

€ 500,-

Artist Waalre (NL) Karikaturist- Sneltekenaar Wil

Karikaturist- Sneltekenaar Wil

Artist, draftsman

Supersnel, treffend en nooit beledigend, altijd klaar terwijl u lacht! Bruiloft, braderie, beurs, borrel of brainstormsessie

€ 566,-

Singer (male) Eindhoven (NL) Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst

Singer (male), dutch

Deze zanger zet elke keer weer de tent op zijn kop! Op zoek naar een gegarandeerd feestje tijdens uw evenement boek dan Jeroen van Zelst!

€ 795,-

Magician Veldhoven (NL) Goochelende Zwerver Harry

Goochelende Zwerver Harry

Magician, table magic

“Heb jij die uitgenodigd?” is de meest gehoorde reactie als Harry “ongevraagd” een feest binnenwandelt. Al snel blijkt dat deze ongevraagde gast zeer vermakelijk is, en zo maakt Harry vrienden op elk feest!

€ 395,-

Band Veldhoven (NL) PAUL & PELLE LIVE

PAUL & PELLE LIVE

Band, coverband

Paul & Pelle zijn een opkomend talenten duo die getekend zijn bij het platenlabel Multicolor Records. Een echte aanbeveling wanneer het neer komt op een avondje kwalitatief vermaak!

€ 495,-

Singer (female) Eindhoven (NL) Blanca Luna en Ruud - Ibiza Breeze

Blanca Luna en Ruud - Ibiza Breeze

Singer (female), latin/caribbean

Verlang jij naar de Latijns-Amerikaanse passie en Spaanse temperament op jouw event. Topzangeres Blanca Luna neemt je mee met haar doorleefde en omfloerste stem. Ruud laat met haar al zijn passie los in zijn gitaarspel vol vaart. Te...

€ 450,-

Kids show Veldhoven (NL) Kindershow: Circus Puinhoop

Kindershow: Circus Puinhoop

Kids show

Klaas Klungel en Plukje Puinhoop zijn naar het circus geweest en zijn hier geïnspireerd geraakt door de bijzondere artiesten. Plukje vindt de meisjes met al hun beweginkjes geweldig en Klaas vindt vooral de stoere jongens helemaal...

€ 550,-

Magician Best (NL) Tafelgoochelaar Rich Magic

Tafelgoochelaar Rich Magic

Magician, table magic

Magic en Mindreading in een modern jasje! Door een combinatie van een vlotte babbel, indrukwekkende acts en een hoge entertainmentwaarde laat het optreden van Rich Magic gegarandeerd bij iedereen een “ WOW-gevoel” achter. Een absolute...

€ 795,-

Wedding official Eindhoven (NL) Trouwambtenaar Johan Vlemmix

Trouwambtenaar Johan Vlemmix

Wedding official

Zonder trouwambtenaar geen officieel jawoord, en zonder leuke trouwambtenaar geen leuk en mooi praatje vooraf! Laat je jawoord officieel maken door niemand minder dan Johan Vlemmix!

€ 741,-

Presenter Eindhoven (NL) Presentatie door Johan Vlemmix

Presentatie door Johan Vlemmix

Presenter

Geef u event net dat klein beetje extra! Johan Vlemmix is te boeken als presentator, dagvoorzitter of spreker voor diverse events.

€ 741,-

Trainer/Workshop Asten (NL) Workshop ballonvouwen

Workshop ballonvouwen

Trainer/Workshop, arts

Altijd al graag dat ballonnen hondje, vlinder of bloem willen maken. Bij Rolando leert u in een 2 uur durende workshop de beginselen. Met een online cursus op zijn eigen YouTube kanaal.

€ 236,-

Speaker Eindhoven (NL) LinkedIn-Trainer Jan Willem Alphenaar

LinkedIn-Trainer Jan Willem Alphenaar

Speaker, marketing/communication

Tijdens een uur durende mini master class waarbij gebruik wordt gemaakt van het door Jan Willem ontwikkelde PEAS © model leer je alle ins en outs over de mogelijkheden van LinkedIn, hoe jouw business kan groeien door wat aanpassingen en...

€ 1.340,-

DJ Oirschot (NL) Sven-G

Sven-G

DJ, allround

Sven-G zorgt voor een fascinerende avond met de nieuwste en meest actuele tracks die er momenteel aanwezig zijn. Je kunt een contactformulier invullen en opsturen, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

€ 200,-

Kids show Asten (NL) Ballonnen show

Ballonnen show

Kids show

De ballonnenshow is een combinatie van ballonfiguren (liedjes) en goochel acts. Daardoor houd Rolando het publiek vast op de locatie. Met zijn humor en enthousiasme word het een groot feest.

€ 613,-

We too use ShowBird