Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Bruiloft DJ Show Romantisch
Bruiloft DJ Show Romantisch
Bruiloft DJ Show Romantisch
Bruiloft DJ Show Romantisch
Bruiloft DJ Show Romantisch

€ 574,-

act price ex 21% VAT

Bruiloft DJ Show Romantisch

Drive-in show , Party
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 574,-

Onze Romantische bruiloft dj show bevat onze meest romantische uitbreidingen. Het spetterende sterrendoek met tientallen fonkelende lichtjes zorgt voor een betoverende sfeer terwijl de bellenblaasmachine honderden belletjes op jullie laat neerdalen, en de nostalgische spiegelbol maakt het helemaal af. Het perfecte decor voor een echte sprookjesbruiloft!

Is dit jullie perfecte feest?

Jullie bruiloft moet een echte sprookjesbruiloft worden. Je jurk zou zo uit Assepoester kunnen komen en Disneyland is niets vergeleken bij jullie feestlocatie. Nu zoek je alleen nog een betoverend mooie drive-in-show om het plaatje helemaal compleet te maken…

Herken je jezelf hierin? Dan is onze Romantisch bruiloft dj show de perfecte keuze voor jullie!
Onze Romantisch show bevat namelijk onze meest romantische uitbreidingen: een sterrendoek, een spiegelbol en een bellenblaasmachine. Stel je voor dat jullie je openingsdans doen tegen een zwarte achtergrond met tientallen kleine fonkelende lampjes terwijl honderden belletjes op jullie neerdalen… super romantisch toch?!

- Alle benodigde geluidsapparatuur tot 150 gasten
- Romantische lichtshow met sterrendoek, spiegelbol en bellenblaas
- 8 LED discospots en LED dj booth
- Ervaren bruiloft dj
- Maximaal 5 uur feest (verlenging mogelijk)
- Draadloze microfoon voor speeches en optredens
- Inclusief reiskosten door heel Nederland en 21% BTW

De basis van de lichtshow wordt gevormd door 8 LED discospots. Deze discospots zijn voorzien van de nieuwste LED technieken, waardoor ze allerlei kleuren kunnen aannemen. Dit geldt ook voor ons schitterende verlichte meubel, dat het plaatje helemaal afmaakt en er bovendien voor zorgt dat alle kabels en kisten netjes uit het zicht zijn weggewerkt.

Deze set wordt geleverd met een prima geluidsinstallatie tot zo’n 150 gasten, die hard genoeg kan voor een gezellig feest maar ook op een wat zachter volume uitstekend klinkt. Je wilt immers dat de gasten wel gewoon met elkaar kunnen praten, vooral aan het begin van de avond.

Wellicht ontkomen ook jullie niet aan stukjes van familie en vrienden. Wij hebben in elk geval alle apparatuur bij om dit professioneel te ondersteunen, zoals een cd & usb speler, een draadloze microfoon en de juiste kabeltjes om een beamer of laptop op onze geluidsinstallatie aan te sluiten.

Natuurlijk is ook een ervaren allround bruiloft dj bij de prijs inbegrepen. Wij werken met een klein team van professionele bruiloft dj’s die wekelijks de muziek verzorgen op trouwfeesten door het hele land. Doordat wij met meerdere dj’s werken kunnen we ook altijd snel vervanging regelen wanneer jullie dj door ziekte of andere omstandigheden verhinderd is.

De heren hebben zichtbaar plezier in hun werk en weten hun enthousiasme ook over te brengen op uw gasten waardoor de dansvloer al snel gevuld is. Vrijwel alle populaire muziekstijlen zijn vertegenwoordigd in hun uitgebreide muziekcollectie, en er wordt dan ook voor ieder wat wils gedraaid. Van lekker swingende muziek uit de jaren 70 en 80 tot de bekendste hits uit de huidige top 40, alles komt voorbij waardoor iedereen zich uitstekend vermaakt.

Natuurlijk luistert onze bruiloft dj goed naar jullie wensen, want het is immers jullie feest! Als jullie lekker willen meelallen met Frans Duyts en Jan Smit is dat dus prima, maar als je juist een hekel hebt aan Nederlandstalige muziek wordt het gewoon niet gedraaid. Dat geldt uiteraard ook voor andere muziekstijlen.

Jullie dj neemt dan ook ruim voor het feest contact met jullie op om jullie (muziek)wensen te bespreken, zodat we zeker weten dat ook jullie de bruiloft van jullie dromen krijgen… net als de bruidsparen die jullie voorgingen, want zij waarderen onze bruiloft dj’s en de bruiloft drive-in show met een gemiddeld cijfer van maar liefst 8,9!

Prijs tot 5 uur.
Langere show altijd mogelijk in overleg.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

5 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL, EN

Space

4 x 2,5 x 2,5 meter (bxdxh)

Required

1 vrije stroomgroep 220 volt / 16 ampère Locatie zonder obstakels (oa trappen)

The artist is residing in WaalreTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Bruiloft DJ Show Romantisch is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Opening, Horeca line-up, Festival, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen