Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger
De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger
De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger
De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger
De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger
De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger

€ 467,-

act price ex 9% VAT

De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger

Singer (male) , Dutch
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 467,-

Een muzikale reis door de tijd & een feest van herkenning met Hollandse liedjes van Toen ... & Nu!
Als liedjeszanger, presentator & entertainer bezorg ik mensen een fijne dag en maak met liedjes plezier en contact!
Zeer geschikt voor senioren, beurzen, verwendagen, jubilea, bijeenkomsten voor vrijwilligers, mantelzorgers, De Zonnebloem, verzorgingstehuizen en ik heb een grote voorliefde voor optredens voor en met mensen met een beperking.

Als Wilhelmus De Oranje Man verzorg ik een muzikale reis door de tijd en feest van herkenning met liedjes van Toen & Nu! Een kleurrijk muzikaal evenement waar je wordt uitgedaagd om aan mee te doen. Waar je na afloop met plezier aan terug zult denken en nog lang positief over wordt nagepraat.

Ik maak graag mensen blij en geloof in een wereld die mooier is als je als mens wordt uitgedaagd om er samen aan mee te doen en in contact staat met elkaar. Leven kan ingewikkeld zijn, er is veel eenzaamheid en behoefte aan contact. Mijn motto is “Breng eens ‘n zonnetje!” waarbij ik gebruik maak van liedjes om mensen er bewust bij te betrekken. Muziek vormt/is vaak de sleutel tot contact.

Door mijn levenservaring, zowel persoonlijk,sociaal als zakelijk ben ik gewend om te gaan met mensen op alle mogelijke niveaus. Ik weet hoe fijn het is om gezamenlijk iets moois te beleven. Inmiddels heb ik honderden optredens verzorgd, heb oog voor mensen, betrek ze erbij en laat ze waar mogelijk stralen. Ik heb een grote voorliefde voor optredens voor en met mensen met een beperking. Kwetsbare mensen, dementie, alzheimer.

Met de Oranje Man haal je een verzorgde liedjeszanger in huis en zijn optredens kenmerken zich als een kleurrijke ervaring waar saamhorigheid, aandacht, verbinding en contact centraal staan. Die positieve energie leveren en waar je enthousiast vandaan gaat en met plezier op terug kijkt!

“Na ons eerste contact was ik direct overtuigd dat jij de man was die voor ons een mooie activiteit zou gaan verzorgen. Je bent heel enthousiast en hebt er duidelijk veel zin in om er iets speciaals van te maken. En dat is je gelukt, het is een waar feest geworden!”

"Op 19 januari 2017 vond de nieuwjaarsbijeenkomst plaats van SamenHoograven in de Saffier te Hoograven. Ruim 80 senioren uit de wijk bezochten deze bijeenkomst. De sfeer zat er direct in doordat de man in het oranje pak vrolijk met zijn gitaar door de zaal liep, oogcontact maakte met de mensen; ze in positieve verlegenheid bracht of hard liet meezingen met de nummers die bij iedereen bekend waren. Blije gezichten, klappende handen, een ontzettend warme sfeer. Bedankt Oranje Man voor het maken van deze sfeer, de dankbare reacties na afloop en de vooral super gezellige middag! Het lied wat je speciaal voor ons geschreven had, was echt een mooie verassing! Wauw! Tot een volgende keer, Tamara Leguit sociaal makelaar bij Vooruit en netwerkondersteuner van SamenHoograven"

"Tijdens je muzikale optreden zijn alle verzoeknummers van onze cliënten wel voorbij gekomen. Het was erg gezellig en je paste je erg goed aan, aan het niveau van de cliënten. Ze vonden het geweldig en hebben erg genoten. Absoluut voor herhaling vatbaar!"

Mijn uitdaging: Uiteenlopende samengestelde groepen tot elkaar brengen. Senioren, Ouderen, Cliënten, familie, begeleiding en de wereld eromheen. Muziek vormt/is vaak de sleutel tot contact

Voor welk evenement zoek jij een invulling? Laat het me weten en ik kijk ernaar uit om er met elkaar iets moois van te maken!
Graag tot ziens! Wilhelmus De Oranje Man

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Language

NL

Space

Zolang er ergens een stroompunt in de buurt is pas ik mij aan aan de omstandigheden.

Required

Artist has rider

The artist is residing in UtrechtTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book De Oranje Man Wilhelmus Liedjeszanger is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Funeral, Business party, Reception, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen