Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
De interactieve troubadour
De interactieve troubadour
De interactieve troubadour
De interactieve troubadour
De interactieve troubadour

€ 500,-

act price ex 9% VAT

De interactieve troubadour

Singer (male) , Pop/Rock
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 500,-

De troubadour voor uw feesten en partijen! Rob Meyer kent meer dan 200 liedjes uit zijn hoofd en vermaakt onversterkt u en uw gasten op een interactieve manier. Boek hem nu op Showbird!

Los van het vertolken van liedjes vanaf de jaren zestig tot aan heden, staat interactie met de gasten boven aan mijn lijst. Als het alleen om muziek zou gaan, kunt u net zo goed een cd afspelen: wel goedkoper, maar veel minder leuk. Op een feest hoort plezier en humor. Dat voeg ik rijkelijk toe aan mijn performance. In de hoedanigheid van troubadour loop ik rond tussen de gasten en zing en speel diverse liedjes vanuit het troubadourgenre, zoals liedjes van Boudewijn de Groot, Cornelis Vreeswijk, Dimitri van Toren, Robert Long, Herman van Veen, alsmede Bob Dylan, Leonard Cohen, Cat Stevens, ga maar door.

Zonder versterking optreden maakt eventuele geluidsoverlast nihil en u hoeft zich geen zorgen te maken over verstaanbaarheid van uw gasten. Deze manier van werken is tevens zeer geschikt om interactief met de gasten bezig te zijn. In plaats vanaf een podium een hele zaal te vermaken, kan ik nu van persoon tot persoon werken, wat de interactie ten goede komt. Al rondlopend beschik ik over meer dan 200 liedjes die ik uit het hoofd ken, zodat er geen tekstboeken nodig zijn, dan alleen in bijzondere gevallen.

Tot slot: gasten kunnen altijd liedjes aanvragen, en als ik ze ken, dan speel ik ze graag. Is het aangevraagde liedje mij niet bekend, of staat het niet in mijn repertoire, dan zoek ik iets uit wat in de buurt komt.

De gegeven prijs is op basis van 4 uur en is alles inclusief. Prijs en tijd is bespreekbaar. Laat je specifieke wensen achter in de aanvraag!

Mijn naam is Rob Meyer en al meer dan 30 jaar verzorg ik door heel Nederland & Duitsland het muzikaal entertainment bij feesten van allerlei aard. Middels zang en gitaar, bij gelegenheden ondersteund door orkestbanden, vermaak ik u en uw gasten op aangepaste wijze, al naar gelang wat passend is op uw feest. Ik ben u graag van dienst als troubadour.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

4 hours

Setting

Indoor

Members

1 (solo)

Composition

Male

Language

NL

Space

-

Required

In overleg

The artist is residing in BolswardTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book De interactieve troubadour is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen