Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Joyride (band)
Joyride (band)
Joyride (band)

€ 1.229,-

act price ex 9% VAT

Joyride (band)

Band , Coverband
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.229,-

Joyride staat voor de perfecte live muziek voor o.a. uw bruiloft of bedrijfsfeest.

Met wat voor een bezetting speelt Joyride als band?
Wij zijn een allround band met twee zangeressen, twee gitarist/zangers en een percussionist/zanger. Joyride is eventueel ook te boeken als duo, trio of als band met 4 personen. Door onze uitgekiende apparatuur en het voorwerk in onze eigen studio, krijgt u in elke bezetting waarmee Joyride optreed een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound.

Wat maakt Joyride anders dan andere bands ?
Wij beschikken niet alleen over 5 vocalisten, maar hebben ook nog de mogelijkheid om onze optredens eventueel uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve shownummers. Naast dat bij Joyride uw wensen altijd centraal staan, is ook onze enthousiaste uitstraling typerend.

Wat voor repertoire speelt Joyride ?
Wij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Wij verzorgen indien u dit wilt tijdens onze korte pauzes zelf de muziek middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten bijna 10.000 nummers in elk genre denkbaar. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld. Nummers die u graag wilt horen en die niet in ons eigen repertoire voorkomen, kunnen wij dus middels dit systeem in onze pauzes eventueel voor u draaien.

Hoe deelt Joyride de optredens in ?
Wij brengen bij optredens op basis van bijvoorbeeld 5 uur, 5 sets van ongeveer 45 minuten met kleine pauzes van ongeveer 10 á 15 minuten. Dit is echter een indicatie !! Wij staan nl. niet op onze horloges te kijken terwijl er wordt opgetreden en wij hebben in principe ook geen vaste sets met vaste nummers. Wij spelen dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest. En mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Ieder feest is weer anders en verlangd dan ook zijn eigen aanpak en repertoire. Elk optreden is voor ons weer een nieuwe uitdaging, die wij dan ook ten volle aangaan. Kortom: Joyride is een zeer flexibel allround duo en speelt altijd in op de situatie ter plekke.

Indien u de keuze maakt voor een toevoeging van onze unieke, spetterende en interactieve shownummers, dan duren de sets waarin wij deze shownummers brengen ook ong. 45 minuten.

Heeft Joyride eigen apparatuur ?
Wij hebben een eigen professionele geluidsset die geschikt is voor feesten tot 250 personen. Ook beschikken wij over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes ontbreken niet. Daarnaast gebruiken wij indien plaatsbaar roll-up displays om het podium of de optreedplek visueel wat op te leuken.

Andere mogelijkheden:
Duo Joyride is eventueel ook te boeken alsdo, trio of als band met 4 personen.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

5 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

2 (duo)

Language

NL

Space

minimaal 15m2

Required

Artist has rider

The artist is residing in BovenkarspelTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Joyride (band) is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen