Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Buikdans Optreden
Buikdans Optreden
Buikdans Optreden
Buikdans Optreden
Buikdans Optreden
Buikdans Optreden

€ 250,-

act price ex 9% VAT

Buikdans Optreden

Dancer , Belly dancer
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 250,-

Deze levenslustige buikdanseres zorgt voor een pittig optreden. In heel haar lichaam zit energie en je zal merken dat je al snel wordt meegezogen in deze act mede door de buitenzintuigelijke manier van dansen. Buikdansen is inmiddels niet aan regels verbonden maar het is meer een vrije expressievorm waarbij iedere danseres haar eigen persoonlijkheid kan overbrengen.

Maak kennis met deze mystieke dansvorm. Kenmerkend voor het buikdansen is dat alle lichaamsdelen ogenschijnlijk geïsoleerd van elkaar bewegen, terwijl het toch een harmonieus geheel vormt.

Deze act is:
- voor 1 uur

De show kan naar eigen wens ingevuld worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij buikdansen gaan de gedachten meteen uit naar de mysterieuze sprookjeswereld van 1001 nacht waarin fakirs op spijkerbedden, vliegende tapijten en geesten in flessen de dienst uitmaken. Maar in Oriëntaalse landen behoort deze dans ook wel degelijk tot de werkelijkheid van alle dag en is het een expressie van het volksgevoel.

Tijdens deze show ga je dit dansmysterie ontrafelen door te kijken hoe de buikdanseressen zich bewegen, dat wil zeggen dat er vooral vanuit de bekkengebied wordt gedanst. Van origine is het een dans voor vrouwen, maar er zijn de laatste jaren ook veel mannelijke beoefenaars.

Sleutelwoorden:
Oriëntaalse muziek, ritme, klassiek, mystiek, klassiek, klassieke, popmuziek, volksmuziek, wereldmuziek, Arabisch, jong, oud, teambuilding, Raqs Sharqi, dansvorm, buikdans, oriëntaal, oriëntaalse, Arabische, danseres, vrouwelijk, sjaal, tribal, fusion, sluier

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

0,25 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

4+ (group)

Language

DE, NL, EN

Space

In overleg

Required

The artist is residing in Herten (NL)Travel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Buikdans Optreden is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Student party, Business party, Opening, Horeca line-up, Festival, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen