Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Bellydance: Kinderfeest i.c.m. High Tea
Bellydance: Kinderfeest i.c.m. High Tea
Bellydance: Kinderfeest i.c.m. High Tea
Bellydance: Kinderfeest i.c.m. High Tea
Bellydance: Kinderfeest i.c.m. High Tea
Bellydance: Kinderfeest i.c.m. High Tea

€ 184,-

act price ex 9% VAT

Bellydance: Kinderfeest i.c.m. High Tea

Trainer/Workshop , Dance
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 184,-

Deze workshop Bellydance i.c.m. High Tea is dé act voor jouw verjaardagsfeest of een ander evenement voor kinderen. Laat de kinderen kennis maken met de Oosterse cultuur en geef ze de dag van hun leven. Na de workshop bellydance kunnen de kinderen genieten van heerlijke verse muntthee en andere Oosterse lekkernijen.

Ervaar gedurende 2 uur het 1000 en 1 nacht gevoel met onze Oosterse high tea. Wij komen naar jouw tuin of woonkamer en je wordt gegarandeerd van een gezellige en sfeervolle beleving, onder het genot van Oosterse delicatessen en versnaperingen, waarbij o.a. verse muntthee wordt geschonken. Uiteraard is er ook koffie voor de liefhebbers, en sapjes.

Deze act is:
- Inclusief workshop Buikdansen speciaal voor kinderen
- Inclusief High Tea
- voor 2 uur
- voor 12 personen; extra personen mogelijk tegen een meerprijs van EUR 20 p.p.

Kinderfeestjes kunnen naar eigen wens ingevuld worden. Een workshop wordt altijd aangepast aan de leeftijden van de kinderen. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij buikdansen gaan de gedachten meteen uit naar de mysterieuze sprookjeswereld van 1001 nacht waarin fakirs op spijkerbedden, vliegende tapijten en geesten in flessen de dienst uitmaken. Maar in Oriëntaalse landen behoort deze dans ook wel degelijk tot de werkelijkheid van alle dag en is het een expressie van het volksgevoel.

Kenmerkend voor het buikdansen is dat alle lichaamsdelen ogenschijnlijk geïsoleerd van elkaar bewegen, terwijl het toch een harmonieus geheel vormt.

Tijdens deze workshop leert U dit dansmysterie te ontrafelen door ook op deze manier te bewegen, dat wil zeggen vooral vanuit uw bekkengebied.

Voor het overige is buikdansen niet aan regels gebonden maar een vrije expressievorm waarbij iedere danser zijn of haar eigen persoonlijkheid tot uitdrukking kan brengen. Van origine is het een dans voor vrouwen, maar er zijn de laatste jaren ook veel mannelijke beoefenaars.

Geschikt voor iedereen, want figuur, leeftijd of sekse spelen geen rol. Bovendien staat het plezier in de dans voorop !!

Sleutelwoorden:
Oriëntaalse muziek, ritme, klassiek, mystiek, klassiek, klassieke, popmuziek, volksmuziek, wereldmuziek, Arabisch, jong, oud, teambuilding, Raqs Sharqi, dansvorm, buikdans, oriëntaal, oriëntaalse, Arabische, danseres, vrouwelijk, sjaal, tribal, fusion, sluier

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

2,5 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

DE, NL, EN

Space

In overleg

Required

The artist is residing in Herten (NL)Travel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Bellydance: Kinderfeest i.c.m. High Tea is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party

0 reviews written about this act

 

aanvragen