Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Workshop Bellydance
Workshop Bellydance
Workshop Bellydance
Workshop Bellydance
Workshop Bellydance
Workshop Bellydance

€ 207,-

act price ex 9% VAT

Workshop Bellydance

Trainer/Workshop , Dance
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 207,-

Maak kennis met het Oosten. Deze mystieke dansvorm is dé act voor jouw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft. Ontrafel dit dansmysterie m.b.v. een workshop bellydance!

Wilt u eens iets anders met het kinderfeestje?! Verras dan de jarige job met een leuk uurtje buikdansen!! Of verras een vriendin of aanstaande bruid eens echt met een anderhalf uur durende workshop met een mooie Oosterse entourage.

Kinderfeestjes en workshops kunnen naar eigen wens ingevuld worden. Een workshop wordt altijd aangepast aan de leeftijden van de kinderen. Verder zijn de workshops ook geschikt voor teambuilding of een leuk uitje voor jouw bedrijf! Vraag naar de mogelijkheden tijdens je aanvraag.

Deze act is:
- voor 1,5 uur
- voor 10 personen; extra personen mogelijk tegen een meerprijs van €22,50 p.p. (minder dan 10 personen eventueel ook mogelijk voor dezelfde aangegeven prijs)

Bij buikdansen gaan de gedachten meteen uit naar de mysterieuze sprookjeswereld van 1001 nacht waarin fakirs op spijkerbedden, vliegende tapijten en geesten in flessen de dienst uitmaken. Maar in Oriëntaalse landen behoort deze dans ook wel degelijk tot de werkelijkheid van alle dag en is het een expressie van het volksgevoel.

Kenmerkend voor het buikdansen is dat alle lichaamsdelen ogenschijnlijk geïsoleerd van elkaar bewegen, terwijl het toch een harmonieus geheel vormt.

Tijdens deze workshop leert U dit dansmysterie te ontrafelen door ook op deze manier te bewegen, dat wil zeggen vooral vanuit uw bekkengebied.

Voor het overige is buikdansen niet aan regels gebonden maar een vrije expressievorm waarbij iedere danser zijn of haar eigen persoonlijkheid tot uitdrukking kan brengen. Van origine is het een dans voor vrouwen, maar er zijn de laatste jaren ook veel mannelijke beoefenaars.

Geschikt voor iedereen, want figuur, leeftijd of sekse spelen geen rol. Bovendien staat het plezier in de dans voorop !!

SLEUTELWOORDEN:
Raqs Sharqi, dansvorm, buikdans, oriëntaal, oriëntaalse, Arabisch, danseres, vrouwelijk, sjaal, tribal, fusion, sluier

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

DE, NL, EN

Space

In overleg

Required

The artist is residing in Herten (NL)Travel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Workshop Bellydance is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Birthday, Celebration / Jubileum, Sports event, Business party

0 reviews written about this act

 

aanvragen