Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Duo Hekking
Duo Hekking
Duo Hekking
Duo Hekking

€ 708,-

act price ex 9% VAT

Duo Hekking

Saxophonist
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 708,-

Duo HEKKING : saxofonist Bo van de Graaf en pianist Kees Molhoek maken een muzikale reis daar de Jazz, Wereldmuziek, filmmuziek, Balkan en voegen er hier en daar een smartlap aan toe.

HEKKING ! Bo van de Graaf saxofoons Kees Molhoek piano
vd Graaf en Molhoek verenigen veel muzikale werelden. Daar waar Kees het veld van de klassieke muziek, mainstream Jazz en pop bestrijkt voegt Bo er zijn speelse, energieke en melancholische bijdragen aan toe. Het repertoire bestaat uit eigen stukken maar ook composities van Rota, Verdi en Brahms. Een enkel jazzstuk van Rollins of Joshua Redman duikt soms op. Vaudeville invloeden komen tot uiting in de bewerkingen van levensliederen zoals André Hazes’ de Vlieger. Dit duo trad onlangs op in enkele radiouitzendigen VPRO, AVRO, KRO en ook de Italiaanse RAI 3 TV
Pianist Kees Molhoek studeerde af aan het Arnhems Conservatorium voor piano klassiek én piano jazz/pop en laat sindsdien op verschillende muzikale terreinen van zich horen: hij speelt in diverse jazz- en popgroepen, is actief als studiomuzikant en als docent piano, bandcoach en coördinator werkzaam bij Huis voor de Kunsten de Lindenberg in Nijmegen. Hij won het Haagse Jazzconcours en de Polaroid Jazz Award, was finalist van het prestigieuze Meervaart Jazzconcours, 2e - prijswinnaar van het Breda Jazzconcours en speelde op het North Sea Jazzfestival.

Bo van de Graaf is saxofonist / componist bedenker en uitvoerden van talrijke mixed media projecten. Hij speelt al 32 jaar met zijn Jazzensemble I Compani en daarnaast met veel groepen en projecten op het terrein van de Nederlandse hedendaagse jazzmuziek. Hij is actief met Community Arts projecten zoals : concerten met o.a. fietsbellen, afval, plastic, claxons enz. Als componist ontvangt hij regelmatig opdrachten voor film en theatermuziek.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

2 (duo)

Language

NL

Space

Minimaal 3 x 3 meter alles in overleg.

Required

Artist has rider

The artist is residing in NijmegenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Duo Hekking is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Funeral, Business party, Reception, Horeca line-up, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen