Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma
The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma
The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma
The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma
The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma

€ 1.986,-

act price ex 9% VAT

The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma

Band , Pop/Rock
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.986,-

De formatie The Bounty Hunters is één van de beste Nederlandse rock bands. Dit sprankelende trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken bij de show.

De destijds 20-jarige Friese Johannes Rypma haalde moeiteloos een finaleplaats in The Voice of Holland 2012 voor het team van Nick & Simon. Uiteindelijk werd Johannes tweede. Vóór zijn deelname aan The Voice of Holland trad Johannes al frequent op met een band. Johannes heeft altijd gedroomd van een carrière in de muziek. Om dat doel te bereiken, besloot hij mee te doen aan The Voice of Holland. Hij wilde in ieder geval één keer in zijn leven een poging wagen om door te breken via een talentenjacht. Dat werd dus The Voice.

Na enige tijd met de tape te hebben opgetreden in de periode na the Voice, realiseerde Johannes zich dat zijn hart toch bij het spelen in een band lag. Om die reden startte hij 2015 met twee goede vrienden Hille de Jong en Robin Lammers het powertrio The Bounty Hunters. Dit bleek meteen een doorslaand succes te zijn. In korte tijd heeft deze band al veel shows op hun naam staan waaronder de ‘Nacht van Friesland’ en het ‘Veenhoop-festival’ twee mega festivals in Friesland. Dit jaar staan Brêgepop en het Heamiel Festival op het programma, evenals optredens in talloze feesttenten en zalen.

De formatie The Bounty Hunters is één van de beste Nederlandse rock bands. Dit sprankelende trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. Door de herkenbare covers zweept de band het publiek op naar een groots hoogtepunt. De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken bij de show.

The Bounty Hunters zijn momenteel druk bezig met het opnemen van eigen muziek. De debuutsingle heeft als titel ‘’De weg terug’’. Het stevige rocknummer is geproduceerd door Nico Outhuijse (drummer van de Kast) en opgenomen in studio The Grien Room te Leeuwarden. De mannen van The Bounty Hunters zijn druk aan de gang met de opnames van een eigen album.


Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, plaats een boeking en bespreek u wensen!

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

3 (trio)

Language

NL, EN

Space

Bespeekbaar.

Required

Beschikbaar bij aanvraag.

The artist is residing in OppenhuizenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen