Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Glamourama!
Glamourama!
Glamourama!
Glamourama!
Glamourama!

€ 4.995,-

act price ex 9% VAT

Glamourama!

Band , Party
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 4.995,-

10-koppige feestband met maarliefst 4 zangeressen!
Herkenbaar repertoire met gigantisch hoog meezinggehalte.
ALS HET ÈCHT FEEST MOET ZIJN!

Met 10 man sterk is Glamourama! de grootste en vrolijkste feestband van Nederland. Deze kleurrijke showband valt meteen op door de 4 (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen. De bandleden van Glamourama! hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek.

Het repertoire is verrassend en veelzijdig: in hoog tempo worden meer dan 100 hits op het publiek afgevuurd en de setlist bestaat uit muzikaal hoogstaande medleys van de bekendste feestnummers (denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je hebt een goed beeld van wat Glamourama! speelt). Maar het repertoire bevat ook veel disco en danceclassics en de grootste hits uit de jaren ‘80, ‘90 en ‘00. SPECTACULAIR, HERKENBAAR EN VOOR ELK WAT WILS!

Al ruim 10 jaar behoort Glamourama! tot de top van het evenementencircuit en wordt de band veel gevraagd op de grotere evenementen en festivals, zo speelden ze o.a. op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, TT Nacht Assen, Roze Maandag Tilburg, Zwarte Cross Festival Lichtenvoorde, North Sea Regatta Scheveningen en vele grote bedrijfsfeesten voor onder meer Akzo Nobel, Scania, Douwe Egberts, Ben & Jerry's, Deloitte, Hero, Ministerie van Financiën en vele anderen.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

4 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

4+ (group)

Composition

Combined (male+female)

Language

NL, EN

Space

Voorkeur voor podium van 10m x 6m (bxd)

Required

Artist has rider

The artist is residing in GiethoornTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Glamourama! is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Opening, Horeca line-up, Festival, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen