Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Jukebox
Jukebox
Jukebox

€ 1.862,-

act price ex 9% VAT

Jukebox

Band , Party
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.862,-

Een wervelende party-band die overal de mensen aan het zingen en dansen krijgt! Met een repertoire voor jong en oud dat soepel door elkaar gemixt wordt, een geschikte keuze voor elk groot en klein feest!

Hoe is het tegenwoordig mogelijk om uit al die “beste coverbands van Nederland” en “meest gezellige partybands aller tijden” een geslaagde keuze te maken? Makkelijk! Kies voor een band die niet alleen óók de boel op zijn kop zet, maar die dat net even anders doet dan de rest. Jukebox is zo’n band.

De afgelopen jaren heeft deze feestband een spoor van overbelaste stembanden, losse heupen, vermoeide kuiten, lamme handen en de nodige lachspierpijn achter zich gelaten met een unieke multimedia show. Het gehele repertoire, bestaande uit meer dan 200 nummers en medleys in alle stijlen, is voorzien van flitsende videobeelden die synchroon met de muziek meelopen. Op de grote schermen worden danspasjes voorgedaan, lopen songteksten mee, etc. Dit maakt het meezingen en mee dansen voor de feestelingen natuurlijk nog makkelijker en leuker. Soms zelfs op het podium, want het feest kan natuurlijk helemaal niet meer stuk wanneer in het bijzijn van vrienden en familie een verantwoorde, of juist totaal niet verantwoorde karaoke act wordt neergezet.

Dit, in combinatie met een groot improvisatievermogen en losse presentatie, maakt Jukebox tot een van de meest interactieve feestbands van het moment. Dat een professionele en zeer muzikale partyband als deze niet de hoofdprijs hoeft te kosten maakt Jukebox extra aantrekkelijk. Zelfs wanneer de 4-mans formatie versterkt wordt door super zanger Patrick Boquet en zich daarmee onmiddellijk kan meten met de grote showbands van het land blijft de act verrassend betaalbaar.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

4 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

4+ (group)

Composition

Male

Language

NL

Space

Minimale podium 6 bij 4 meter.

Required

Voor het grote scherm is nog een dieper podium en voldoende hoogte nodig.

The artist is residing in 't VeldTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Jukebox is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Opening, Horeca line-up, Festival, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen