Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Like 2 Party
Like 2 Party
Like 2 Party
Like 2 Party

€ 450,-

act price ex 9% VAT

Like 2 Party

DJ , Allround
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 450,-

Of het nou gaat om een bruiloft, een bedrijfsfeest of een verjaardag de 2 DJ's van Like 2 Party zorgen altijd voor een groot feest. Boek Like 2 Party nu op ShowBird!

Heb je een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of gewoon iets te vieren, dan maken wij er iets speciaals van. Onze muziekcollectie is altijd aangevuld met de laatste nieuwe platen. Heb je een bepaalde muziekstijl of een thema in gedachten dan zorgen wij voor een afwisselend en passend programma naar wens. Wij denken hierin graag met je mee.

Onze uitrusting kenmerkt zich door een professionele en chique uitstraling. We hebben verschillende mogelijkheden om je eigen feestje op maat samen te stellen, daarnaast verhuren wij ook producten voor wanneer je zelf een feestje wilt bouwen. Krijg je ook al zin in een feestje en wil je meer weten? Vul dan het contactformulier zo compleet mogelijk in en wij bellen snel terug voor een afspraak. Zelf bellen mag natuurlijk ook.

Graag denken we met je mee als je iets te vieren hebt. Belangrijk is dat je het jou feest is en je er dus een eigen draai geeft. Dat kan heel eenvoudig door aan te geven van welke muziek je houd of bv om er een thema aan te geven.

Thema? Geen thema!
Like 2 party heeft al menig thema feest van muziek voorzien. 80’s/90’s, Dance classics, Halloween of misschien wel een Summer party met Après ski muziek het kan allemaal, we zorgen dat de muziek volledig afgestemd is op jouw thema of wens. Heb je zelf een leuk idee of thema maar weet je niet welke muziek hierbij zou passen. Laat het ons weten en wij denken mee over welke muziekstijlen passend zijn. Decoratie, acts, of typetjes? We helpen u graag met onze ervaring en ideeën en om uw thema feest leuke extra’s geven.

Geen thema? Toch iets speciaals!
Geen thema feest maar toch iets extra’s? Naast onze standaard shows die te zien zijn bij “Maak je eigen feestje” kunnen we nog extra’s bieden. Dat kan van confetti of glowsticks tot en met een op maat gemaakte laser show of verlichte dansvloer. Ook kunnen we alle hoogtepunten van de avond samenvatten in een professioneel gemonteerde after movie.

Prijs:
- €450,- (excl. BTW) inclusief reiskosten

Bijzonderheden:
- Alleen optreden in Limburg

Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

5 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL, EN

Space

4x5

Required

The artist is residing in MaasbrachtTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Like 2 Party is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen