Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Social Media Workshop 'professioneel, met impact'
Social Media Workshop 'professioneel, met impact'
Social Media Workshop 'professioneel, met impact'
Social Media Workshop 'professioneel, met impact'

€ 2.477,-

act price ex 21% VAT

Social Media Workshop 'professioneel, met impact'

Speaker , Marketing/Communication
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 2.477,-

Erik Jan Koedijk is online sinds 1992 en stond aan de voet van toonaangevende internationale projecten. Hij is visionair met oog voor detail en is een inspirerende trainer. Erik Jan krijgt zijn deelnemers in beweging. Sales, marketing en communicatie wordt een feestje!

Er worden veel workshops en trainingen aan organisaties gegeven over Social Media, maar hoeveel bedrijven zitten er daarna nog steeds met de handen in het haar of halen alle beloofde resultaten niet. Dit heeft veelal te maken met een combinatie van de daadwerkelijke ervaring van de trainer en het begrijpen van de business van een klant. Een bedrijf klaarmaken om Social Media in te zetten voor effectief verkopen en communiceren is immers meer dan een 'knoppentraining'.

Deze workshop is geschikt voor sales, marketing of communicatieteam voor ieder type organisatie tot 20 medewerkers en neemt een dagdeel in beslag.

Ben je als organisatie geheel nieuw met het professioneel omarmen van Social Media voor je interne en/.of externe communicatie dan is deze workshop in de zeer geschikt in de startversie.

De expertversie heb ik ontwikkeld voor organisaties die veel ervaring hebben met het gebruik van Social Media maar specifieke draagvlak missen bij bijvoorbeeld een salesafdeling. Ik krijg ieder type salesafdeling enrhousiast en in beweging. Gegarandeerd:-)!

Over Erik Jan:
Erik Jan heeft ruime ervaring op het gebied van managementadvisering, sales & marketing. Hij is auteur van het boek Reset! de 9 stappen om in beweging te komen en een veelgevraagd spreker en workshopleider. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Binnen Social Media heeft hij zijn sporen aantoonbaar verdiend en vele referenties zijn beschikbaar. Van een MKB bedrijf dat leidend werd in haar branche, inspiratie evenementen voor ondernemers tot een event waar meer dan 200.000 euro werd binnengebracht aan ticketverkoop dankzij de door Erik Jan en zijn team uitgevoerde Social Media Strategie,. Ook ondersteunt Erik Jan organisaties regelmatig bij de selecties van webbouwers voor nieuw te ontwikkelen sites en apps.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

4 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Composition

Male

Language

NL, EN

Space

in overleg

Required

Artist has rider

The artist is residing in Ouderkerk aan de AmstelTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Social Media Workshop 'professioneel, met impact' is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Business party, Reception, Fair / Congres

0 reviews written about this act

 

aanvragen