Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Basgitarist Antoine Pütz
Basgitarist Antoine Pütz
Basgitarist Antoine Pütz
Basgitarist Antoine Pütz

€ 150,-

act price ex 9% VAT

Basgitarist Antoine Pütz

Guitarist
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 150,-

Antoine Putz zal ervoor zorgen dat jouw evenement een waar spektakel wordt. Met ervaring in coverbands en jazzmuziek zal hij er een swingend feest van maken. Boek Antoine nu via ShowBird!

Je kunt me inhuren voor live gigs met de basgitaar. Dat kan zowel last minute als ook ver van tevoren gepland.

Veel ervaring heb ik met coverbands maar ook met jazzmuziek, Oktoberfeesten en zelfs carnavalsmuziek. Heel veel gigs en tours heb ik ook achter de kiezen met wereld/jazz-band Manfred Leuchter, live concerten met Reinhard Mey en Felix Janosa, Frank Zappa muziek gespeeld door de Tinsel Town Rebellion Band en Big Band muziek met Big Band Brownie Speaks. Eigen werk rockmuziek heb ik vooral gespeeld met de bands 21 Eyes of Ruby, SilQ en Rosenfeld.

Antoine Pütz: bassist, gitarist, opnametechnicus, mixer, mastering engineer, fotograaf, bovenal gepassioneerd muziekliefhebber. Veel mensen weten het niet. “Wat doet die Antoine nou eigenlijk precies?”. Nou, zoals je op deze website kunt zien, heel veel!

Chronologisch in ’t kort:
Gitaar – Basgitaar – Studio Bas- & Gitaar – Opnames – Mix – Mastering – Studio – Fotografie

Uitgebreidere versie:
Op m’n 15e begonnen met gitaar. Daarna 1,5 jr aan het Conservatorium Maastricht gitaar jazz gestudeerd. Terloops veel gearrangeerd voor dansorkest met blazers. In dit orkest begonnen met basgitaar. Dit werd een aantal jaartjes later dusdanig intensief dat ik in 1994 aan het Conservatorium Maastricht basgitaar (jazz) ben gaan studeren bij Alex Boerner resulterend in een diploma Docerend Musicus in 2000.

Intussen ben ik stevig aan de slag gegaan met veel optredens samen met artiesten als Tinsel Town Rebellion Band (ZAPPA, Dld), Big Band Brownie Speaks!, jazzrock formatie The Warriors en met de rockbands Rosenfeld en SilQ. In Duitsland meer bekend om de samenwerking met Reinhard Mey, Manfred Leuchter en Felix Janosa (oa. Ritter Rost). Ook in het “schnabbel-circuit” en met jazzbandjes wordt er flink gespeeld.

In 2006 startte ik met Martijn Soeterbroek de band 21 Eyes of Ruby. Je kunt op spotify bijna de gehele discografie checken maar ook op BandCamp. Hiervoor produceren we sinds 2008 alles zelf. Met de werkzaamheden opnemen, mixen en masteren ben ik echter al in 2000 gestart. Begonnen ben ik met Pro Tools LE waarna ik in 2008 ben overgestapt op Logic 8. Voor de freaks, download hier binnenkort m’n gearlist.

Sinds heel wat jaartjes speel ik ook op flink wat bekende TV- en radiotunes mee! Zo hebben we met oa. Mark Pütz intensief gewerkt aan “Popstars” (2008) en “De Bachelor” (2011) en was ik te horen in de programma’s “Ik Wed Dat Ik Het Kan!” (2008), “Life 4 You” (2009), “Rad van Fortuin” (2009) en “De TV Kantine” (2010-heden). Allemaal (mede-) gepresenteerd door Carlo Boszhard. Maar ook de laatste jaartjes in oa. “Echt Scheiden” (2012), “Het Perfecte Plaatje” (2011) en de Albelli reclames met het fluitje aan het einde (2011 & 2012). In Limburg te bewonderen in de tune van “De Tent van Emil” (2007), Roda JC / Brand wedstrijd “Kratje Trap” (2010-heden) en de nieuwe L1 radiotunes (2012-heden).

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

0,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL

Space

2x3m.

Required

The artist is residing in SittardTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Basgitarist Antoine Pütz is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Funeral, Business party, Reception, Horeca line-up, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen