Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Fleur Raateland
Fleur Raateland
Fleur Raateland
Fleur Raateland
Fleur Raateland

€ 750,-

act price ex 9% VAT

Fleur Raateland

Singer (female)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 750,-

Feestje, bruiloft, evenement, of gewoon een gezellige avond in uw café/restaurant? Zorg dat Fleur Raateland een daverende muzikale act weggeeft op jouw evenement! Boek Fleur Raateland nu via ShowBird.

Mijn repertoire varieerd van Ballads, tot Pop, tot Rock tot Nederlandstalig en dansbare muziek; kortom muziek van toen en nu. Als u een speciaal nummer wilt horen op bijvoorbeeld uw bruiloft studeer ik dat met liefde in! Daarom ben ik voor iedere gelegenheid te boeken. Wilt u de muziek wat meer op de achtergrond? Dan laat ik u de mooiste ballads horen. In cafés en voor feesten en evenementen neem ik vaak een drummer mee en spelen we samen alles wat het publiek wilt horen. Doordat ik de afgelopen jaren al ervaring heb mogen opdoen bij onder andere Crazy Pianos kan ik goed inschatten wat voor muziek mensen op het moment willen horen op een gepast volume.

De gegeven prijs is exclusief Buma kosten. De act is inclusief geluid tot 150 personen.

Ik ben Fleur Raateland, 17 jaar oud en zangeres en pianiste uit Anna Paulwona. Van jongs af aan ben ik al bezig geweest met muziek. Ik ben begonnen met het zingen in diverse kinderkoren en enkele jaren later volgden de blokfluit en de bugel om vervolgens mijn eerste keyboardlessen te nemen. Ik ben een meisje dat weet wat ze wil en dat is zingen en muziek maken. Muziek is mijn passie, mijn lust en mijn leven. Toen ik op de Middelbare School kwam in Schagen ben ik begonnen met het nemen van zanglessen en heb ik veel geoefend op het zingen en mezelf daarmee te begeleiden op de piano. Ik heb hiermee verschillende talentenjachten en promo-CD's gewonnen. Op dit moment zit ik in het eerste jaar op het Conservatorium van Haarlem.

Crazy Pianos

Sinds 2 jaar speel ik ook in de pianobar van Nederland, Crazy Pianos te Scheveningen. Ik speel hier meerdere zondagen per maand en ook ben ik hier vaak in de schoolvakanties te vinden.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

3 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Composition

Female

Language

NL, EN

Space

3x4m

Required

The artist is residing in Broek op LangedijkTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Fleur Raateland is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Festival

0 reviews written about this act

 

aanvragen