Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Coverband UCIT
Coverband UCIT
Coverband UCIT

€ 856,-

act price ex 9% VAT

Coverband UCIT

Band , Pop/Rock
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 856,-

De coverband UCIT is een flexibele band die zowel dansbare nummers speelt als sfeervolle achtergrondnummers. Wilt u uw feest rustig aan beginnen en later op de avond lekker knallen, dan bent u bij ons op het juiste adres. De bezetting met een zanger, zangeres, gitarist, drummer, bassist en toetsenist maakt dat wij in staat zijn om een breed scala aan nummers te spelen waardoor uw feest onvergetelijk wordt.

UCIT is niet zomaar een coverband. Wij spelen natuurlijk een heleboel bekende covers waar het publiek graag op danst, maar wij hebben ook een aantal klassiekers in ons repertoire die andere bands niet spelen. Denk bijvoorbeeld aan School van Supertramp. Of Music van John Miles. UCIT gaat deze uitdagingen niet uit de weg!
Heeft u voor uw gelegenheid een speciaal nummer wat u graag wilt horen? Laat het ons van tevoren weten en wij gaan ermee aan de slag!

UCIT speelt ook regelmatig in een huiskamer op bijvoorbeeld een verjaardagsfeest. Voor dat soort kleine gelegenheden nemen wij minder apparatuur mee en een elektronisch drumstel. Op die manier klinken wij nog steeds zoals een volledige band hoort te klinken, maar dan wel op een veel lager volume. Indien uw huiskamer echt te klein is voor een volledige band, dan is het ook mogelijk om in een kleinere bezetting te komen spelen. Met alleen een zanger en/of zangeres en toetsen, is bijvoorbeeld ook mogelijk.
Wij kunnen ons aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever. Van een kleine huiskamer met een bescheiden volume tot een flinke zaal met een stevig volume, met of zonder licht, met uw eigen favoriete achtergrondmuziek in de pauzes. Of dat wij in een kleine bezetting een eerste set spelen met rustige achtergrondmuziek en bij de volgende sets pas meer op de voorgrond treden met up-tempo nummers. U mag het zeggen!

Wij hebben alle apparatuur en de kennis en ervaring om er een mooi feest van te maken.
Neem gerust vrijblijvend contact op voor al uw vragen of wensen.
Daarom is onze slogan: UCIT, you see it, you better hear it!!

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

2,5 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

4+ (group)

Language

NL, EN

Space

Wij spelen bij voorkeur op een podium van minimaal 6 bij 3 meter.

Required

Artist has rider

The artist is residing in UtrechtTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Coverband UCIT is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen