Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Bike Show
Bike Show
Bike Show
Bike Show
Bike Show
Bike Show

€ 943,-

act price ex 9% VAT

Bike Show

Stunt show
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 943,-

Een show met motoren die het publiek ook gewoon op de weg vindt. Een Suzuki GSX-R600 en een Suzuki Bandit 1200. Beide geheel standaard zoals ze ook op de weg rijden. Hierdoor kunnen motorrijders zich goed met de rijder identificeren en is het evident hoe moeilijk de trucs zijn die in de show uitgevoerd worden.

De show zelf is allerminst standaard. De skills van de motorrijder worden al vanaf het begin duidelijk als hij zijn eerste wheely's maakt. Met hoge snelheid, maar ook tergend langzaam, maakt hij de ene wheely na de andere. Nog een stuk moeilijker wordt het als hij op het stuur van de motor gaat zitten en zo op één wiel langs het publiek rijdt.
In deze show wordt niet alleen op het achterwiel gereden. Ook het voorwiel komt aan de beurt. Door hard aan te komen rijden en ineens te stoppen komt de motor op het voorwiel. Door precies op tijd de voorrem iets los te laten rijdt de motor op alleen het voorwiel verder. Deze truc staat bekend als een stoppie.
Wat met één persoon op de motor kan, blijkt ook te kunnen met zijn tweeën. Een tweede persoon neemt op de motor plaats en ook nu worden diverse verschillende wheely's en stoppies uitgevoerd. Een absoluut hoogtepunt van de show is een stoppie waarbij één persoon over het stuur hangt en zo met de helm enkele millimeters boven de grond komt.
Deze show duurt ongeveer 15 minuten en kan diverse malen per dag herhaalt worden.

Met ruim 20 jaar ervaring weet u zeker dat u voor kwaliteit en veiligheid gaat. Als enige in Nederland heeft Stuntteam Daring Dantes dan ook een WA verzekering voor het uitvoeren van acts met voertuigen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, of bel ons voor een afspraak.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

0,25 hour

Setting

Outdoor

Language

NL, EN

Space

15 x 60

Required

Verhard terrein

The artist is residing in LimmenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Bike Show is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Kids party, Student party, Sports event, Business party, Opening, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen