Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Freestyle Motorcross
Freestyle Motorcross
Freestyle Motorcross
Freestyle Motorcross
Freestyle Motorcross
Freestyle Motorcross

€ 4.245,-

act price ex 9% VAT

Freestyle Motorcross

Stunt show
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 4.245,-

FMX, of Freestyle MotoCross, is hét meest populaire onderdeel van de X-games. Slechts een handje vol mensen ter wereld beschikt over de lef en vaardigheden om dit te doen. FMX op uw evenement is dan ook absoluut iets unieks.

Op het terrein staat een hoge, steile motorschans. Ongeveer twintig meter verder staat een vlakkere bredere landingsschans. De motorrijders springen van de motorschans naar de landingsschans. Doordat de motorschans zeer steil is is maar een beperkte snelheid, en dus maar een beperkte aanloop nodig.
Na enkele sprongen beginnen de motorrijders met het uitvoeren van trucs in de lucht. Ze laten bijvoorbeeld het stuur los (no-hander), gooien hun benen wijd bij de motor vandaan (no-footer) of doen beide tegelijk (nothing). Ook zweven de rijders geheel los boven de motor (superman) om vervolgens de motor weer te vinden en veilig te landen.
Tijdens sommige sprongen worden zelfs meerdere trucs achter elkaar gedaan, of land men op een speciale manier, bijvoorbeeld met beide handen los van het stuur, of met beide benen aan dezelfde kant van de motor.
Deze show is zeer snel. De spongen volgen elkaar in rap tempo op. Zeker met meerdere rijders tegelijk. De show duurt ongeveer 15 minuten en kan enkele malen per dag herhaald worden.

Met ruim 20 jaar ervaring weet u zeker dat u voor kwaliteit en veiligheid gaat. Als enige in Nederland heeft Stuntteam Daring Dantes dan ook een WA verzekering voor het uitvoeren van acts met voertuigen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, of bel ons voor een afspraak.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

0,25 hour

Setting

Outdoor

Language

NL, EN

Space

20 x 60 meter

Required

The artist is residing in LimmenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Freestyle Motorcross is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Kids party, Student party, Sports event, Business party, Opening, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen