Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Coverband Escape
Coverband Escape
Coverband Escape
Coverband Escape
Coverband Escape
Coverband Escape
Coverband Escape

€ 1.315,-

act price ex 9% VAT

Coverband Escape

Band , Coverband
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.315,-

Zoekt u een Coverband, Bruiloftband, Feestband of Live-muziek voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest of evenement met een uniek en uitgebreid repertoire? Wilt u van uw feest een avond om niet te vergeten maken, verzorgd door een spetterende band met gezellige interactie met het publiek, dan is Coverband Escape uw keuze.

Escape is een moderne coverband met een uniek en zeer uitgebreid repertoire.

Het repertoire van deze spetterende coverband variëert van de 70's, 80's, 90's en 00's tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week, natuurlijk is het hollandse "meezing" repertoire ook volop aanwezig, waardoor Escape ook een echte feestband is.

Het unieke en uitgebreide repertoire maakt Escape de juiste band voor uw bruiloft, huwelijksfeest of bedrijfsfeest, livemuziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting die er bestaat een feest. De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen, door deze afwisseling is het nooit langdradig en zeer prettig naar deze band te luisteren op het moment dat u niet helemaal los gaat op de dansvloer.

Ook is het voor u heel fijn dat Escape door hun kleinere bezetting heel flexibel om kan gaan met de beschikbare ruimte op uw feestlokatie. Zowel op een klein feest van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 500 man kan Escape zijn mannetje staan. Op nog grotere feesten met 1000 tot aan 2400 man heeft Escape al succesvol gespeeld, dus ook hier kan de band met gemak spelen.

"De kwaliteit en het geluid van een grote band maar de prijs van een trio, dat is twee vliegen in één klap".

Ook in de eventuele pauzes van de band verzorgen wij de pauzemuziek. Zodat u kunt u aangeven wat voor soort muziek u graag zou wilt horen tijdens onze 15 minuten pauze. Natuurlijk houden wij de pauzes zo kort en zo weinig mogelijk zodat uw feest niet stil kan vallen. Wij zijn ook heel flexibel met onze pauze, want als de dansvloer vol staat slaan wij ook makkelijk een pauze over. Mocht er plotseling iets belangrijks gezegd of gedaan worden, of wil de familie een stukje opvoeren, dan kunnen wij ook direct een pauze inlassen.

Allround is Coverband en Feestband Escape enorm sterk omdat de band al sinds 1988 bestaat en alle muziekstromingen heeft gerepeteerd en gespeeld. Het repertoire bestaat uit muziek van de 70’s tot aan de allernieuwste hits uit de Top 40 van deze week. De gezellige feestnummers van Nederlandse bodem speelt Band Escape natuurlijk ook. Mocht er een verzoek zijn van een nummer dat wij niet spelen dan hebben wij altijd een alternatief van dezelfde artiest of band of een nummer uit de zelfde tijd en muziekstroming. Hierdoor krijgen wij vaak het compliment: Die spelen echt alles!

Dit is natuurlijk onmogelijk maar door het grote en veelzijdige repertoire lijkt het wel zo, dit maakt Escape de ultieme band voor uw feest of evenement.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

5 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

3 (trio)

Language

DE, NL, EN

Space

Min. 4x2 meter zie rider voor afmetingen

Required

Artist has rider

The artist is residing in NootdorpTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Coverband Escape is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen