Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Trouwambtenaar Alice Damman
Trouwambtenaar Alice Damman

€ 723,-

act price ex 21% VAT

Trouwambtenaar Alice Damman

Wedding official
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 723,-

Je trouwdag is iets bijzonders. Alice begrijpt hoe bijzonder deze dag voor jullie is, en zal met passie een ceremonie voor jullie opstellen, waarbij jullie het gevoel hebben dat het klopt!

Gefeliciteerd met jullie keus voor het huwelijk of partnerschap!
Jullie trouwdag is een dag waar jullie naar uit kijken en die tot in de puntjes bedacht en geregeld wordt. Je laat liever niks aan het toeval over. De locatie, de fotograaf, de muziek, over alles denken jullie na en kies je zorgvuldig uit op basis van wat bij jullie en jullie huwelijksdag past. Waarom zou je de huwelijksceremonie dan aan het toeval over laten? De huwelijksceremonie is vaak het officiële begin van de huwelijksdag. Door zelf je trouwambtenaar te kiezen en je wensen voor de ceremonie door je eigen trouwambtenaar in te laten vullen weet je zeker dat jullie huwelijksceremonie er een is waar jullie en ook jullie gasten met een heel liefdevol en fijn gevoel aan terug zullen denken.
Liefdevolle en bijzondere dag
Een ceremonie waar jullie wensen centraal staan en een persoonlijk verhaal waar jullie en je gasten zich in herkennen, waarbij gelachen wordt en misschien wel een traan wordt weggepinkt, dat is mijn bijdrage tijdens jullie ceremonie. Ik vind het fantastisch dat ik als zelfstandig ambtenaar of als ceremoniespreker deel uit mag maken van de aanloop naar en van deze liefdevolle en bijzondere dag die door jullie tot in de puntjes geregeld is.

De wonderlijke wereld van de liefde

‘When I used to read fairy-tales, I fancied that kind of thing never happened, and now here I am in the middle of one!’ (Alice’s Adventures in Wonderland)

Het wonder van jullie huwelijk of partnerschap vieren doe je samen, al dan niet omringd met de mensen die jullie liefhebben. Op een manier die bij jullie past. Zo zal mijn bijdrage aan jullie ceremonie ook zijn. Een ceremonie waarin jullie en jullie wensen centraal staan. Waarin gelachen wordt en misschien wel een traan wordt weggepinkt. Een verhaal waar jullie en je gasten zich in herkennen en waarin jullie het stralende middelpunt zijn.

Onvergetelijke trouwdag
Ik ben Alice, getrouwd met Ferdy en samen hebben wij drie prachtige kinderen. Sinds 2009 ben ik trouwambtenaar bij de gemeente Zwolle. Ik heb al vele huwelijken mogen sluiten, en iedere ceremonie weer ervaar ik het als een groot geluk dat ik trouwambtenaar mag zijn. Nieuwe en verschillende mensen ontmoeten en een persoonlijk gesprek met hen mogen hebben geeft mij energie. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten en vind het een eer om een liefdevolle bijdrage te mogen leveren aan jullie onvergetelijke trouwdag!

Alice als trouwambtenaar
De huwelijksceremonie is een bijzonder moment en vormt vaak het officiële begin van de huwelijksdag. Wil je zeker weten dat de ceremonie bij jullie past? Kies dan zelf je trouwambtenaar en zorg voor een persoonlijke invulling. Zo wordt de wettelijke huwelijksbevestiging een moment waaraan jullie en jullie gasten met een heel liefdevol en fijn gevoel aan zullen terugdenken.


Jubileum en herbevestigen van de trouwgeloften
Jullie zijn al getrouwd, maar willen je geloften aan elkaar herbevestigen? Nog een keer ‘ja’ tegen elkaar zeggen na alles wat je samen hebt meegemaakt? Ook dan is het mogelijk om een ceremoniële verbintenis te organiseren, al dan niet met iedereen erbij die je lief is. Stilstaan bij wat geweest is, vooruitzien naar wat komt, de liefde voor elkaar vieren en samen een liefdevolle herinnering maken. Met veel plezier maak ik samen met jullie van dit moment een onvergetelijke belevenis.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

0,75 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL

Space

5x5m

Required

The artist is residing in ZwolleTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Trouwambtenaar Alice Damman is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding

0 reviews written about this act

 

aanvragen