Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Alain Springer
Alain Springer
Alain Springer
Alain Springer

€ 188,-

VAT n/a

Alain Springer

DJ , House
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 188,-

Het mixen van deep house, tech house en techno. Je zult altijd worden verrast door de DJ uit Den Haag met de hoogste kwaliteit elektronische muziek variërend van diep en duister tot funky en groovy.

Alain Springer:

‘A purveyor of deep house and progressive grooves’

Dit is hoe Alain Springer zichzelf omschrijft als DJ. Hij is sinds jaar en dag bezig met muziek. De passie voor elektronische muziek begon in de vroegere jaren ’90. Beïnvloed door de Casio Synthesizer, de chip tuning sounds van een 8-bit video game en de opnames van een eigen dj mix op TDK cassetteband.

De deep house en progressive DJ uit Den Haag had zijn eerste echte gig 10 jaar geleden in 2007 op de legendarische ASS-Kicking techno feesten, met de act Jacques Chips, in Boerderij Zoetermeer. Een paar jaar later, na finalist te zijn geweest op de Michel de Hey DJ-contest in Rotterdam, kwamen al vrij snel meer boekingen. Van Zwarte Pad Scheveningen tot aan de Panama in Amsterdam en uiteindelijk werd Jacques Chips resident van Boerderij Zoetermeer.

Na vele jaren van optredens en een rugtas vol aan nationale en internationale ervaringen, weet Alain Springer precies hoe het publiek bespeeld moet worden, waar dan ook, en zul je altijd worden verrast met de nieuwste tracks, maar ook zijn eigen tracks!

Inmiddels heeft Alain Springer de BPM wat lager gezet onder zijn eigen naam. De laatste tijd is hij druk bezig met produceren en presenteert hij elke donderdagavond om 19:00 ‘Deep Spring Sessions’ op Deep Radio met gast dj’s uit binnen- en buitenland.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL, EN

Space

Alles is goed

Required

2x CDJ2000 nexus2 en 1x DJM 900 nexus2. Of iedere Pioneer mixer volstaat...

The artist is residing in Den HaagTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Alain Springer is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen