Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Zeskamp
Zeskamp
Zeskamp

€ 186,-

act price ex 21% VAT

Zeskamp

Sports/games , Day entertainment
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 186,-

Strijdt met verschillende teams tegen elkaar in de zeskamp. Test het samenwerkingsvermogen van jou team, en win. Deze leuke spellen van deze zeskamp zorgen voor een amusementsvolle dag.

Een super bal estafette, als team samenwerken bij de rupsband of puzzelen bij het Spinnenweb? Wandelen met een “A”, vliegen op een tapijt en een traditioneel eindspel; touwtrekken. Dit zijn de ingrediënten voor onze zeskamp!

Zeskamp Spellen
De zeskamp van Out in Action bestaat uit de volgende onderdelen; de superbal estafette, het rupsband parcours, het spinnenweb, de wandelende A, het vliegend tapijt en als laatste een touwtrek wedstrijd. Deze zes geweldige teamspellen zorgen ervoor dat de groep op de proef zal worden gesteld en samen moet werken als team om te overwinnen.Zeskamp Organiseren
Een zeskamp staat erom bekend om met de groep onderling de sportieve strijd aan te gaan. De niet alledaagse spellen van onze zeskamp staan gegarandeerd voor een intensieve wedstrijd met elkaar. Gelukkig kan er ook ruimschoots gelachen worden wanneer je de tegenpartij ziet worstelen met het vliegend tapijt of met de wandelende A. Hoe goed kan jouw groep overweg met de super ballen of met de rupsband? Na anderhalf uur vol uitdaging en plezier kan er slechts een team als winnaar uit de bus komen. Kortom, de zeskamp waar gegarandeerd het beste uit de groep wordt gehaald.

Prijs: € 22,50 p.p.
Duur: ca. 1,5 uur
Vanaf minimaal 10 personen te boeken.In de Winterperiode
Ook in het winterseizoen staan onze ervaren instructeurs voor je klaar en kun jij met je team, vriendengroep of familie bij ons terecht. In Winterse sferen zullen wij jullie verwelkomen en voorzien van een warm drankje of hapje waarna wij met jullie op avontuur gaan. Wil je voor een groep of op afwijkende tijden reserveren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1,5 hour

Setting

Outdoor

Language

NL

Space

Veldje

Required

In overleg.

The artist is residing in AmersfoortTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Zeskamp is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Kids party, Sports event, Business party, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen