Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Outdoor teambuilding
Outdoor teambuilding
Outdoor teambuilding
Outdoor teambuilding

Price on request

act price ex 21% VAT

Outdoor teambuilding

Sports/games , Day entertainment
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Price on request

Wil jij de sfeer binnen een bepaalde groep verbeteren? Dit kan zijn op een vereniging, op de werkvloer, of in elke andere groep. Dan is dit de juiste belevenis voor jou! In deze belevenis worden de groepen flink uitgedaagd, en gedwongen om samen verder te komen.

Out in Action combineert teambuilding activiteiten met spannende opdrachten op het outdoor terrein. Wij stellen met jou een teambuilding dag op maat samen om zo al jullie doelen te kunnen realiseren.

Enkele doelstellingen die wij vaker horen en waaraan wij graag bijdragen:

dat teamleden meer als een team gaan werken
dat afgesproken resultaten worden gerealiseerd
meer werkplezier en een betere sfeer.
In het algemeen geldt dat door alle teambuilding activiteiten die wij aanbieden, medewerkers zichzelf, collega’s en het team beter leren kennen. Voor specifieke vaardigheden en ontwikkeldoelen, werken wij samen met gerenommeerde trainingsbureaus.

Outdoor Teambuilding arrangement
Gaat er veel energie en tijd verloren met afstemming? Verloopt de teamsamenwerking niet optimaal? Ons ‘Outdoor Teambuilding arrangement’ brengt verbetering!

Team Spirit
Een team wordt sterker door nauw samen te werken. Elkaar te coachen. Of juist door elkaar eens flink uit te dagen. Team Spirit is een teambuildingsessie op grote hoogte.

Climbing Experience
Onlangs is de organisatie gereorganiseerd en heb je een geheel nieuw team onder je hoede? De Climbing Experience is de ideale teambuildingsactiviteit om de nieuwe samenwerking te versterken.

Hoogteparcours, katapult bouwen, lasergamen, kickbike tocht, shooting skills en de klimwand zijn uitstekend geschikt voor een outdoor teambuilding dag.

Ieder team vereist zijn eigen aanpak. Wij gaan graag met jou om de tafel zitten om een teambuilding dag op maat te ontwerpen met de teambuilding activiteiten die het best bij jullie passen!

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

2,5 hours

Setting

Outdoor

Language

NL

Space

Parcour

Required

The artist is residing in AmersfoortTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Outdoor teambuilding is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Kids party, Sports event, Business party, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen