Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Blues Brothers Dedication Revue
Blues Brothers Dedication Revue
Blues Brothers Dedication Revue

€ 1.975,-

act price ex 9% VAT

Blues Brothers Dedication Revue

Singing group , Tribute
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.975,-

De Blues Brothers Dedication Revue laat ieder publiek mee dansen met swingende blues nummers. Ben jij opzoek naar Blues op jou evenement? Boek dan de Blues Brothers Dedication Revue!

Entertainment van het allerhoogste niveau! The Blues Brothers Dedication revue is een 30-45 minuten durende Blues Brothers tribute show. Deze act wordt omschreven als entertainment van het allerhoogste niveau en werd in 1996 opgericht door little Sonny Cotton en Otis P Morganfield, alias Ted Pickman (amerikaan van geboorte en attitude) en Hans Sligter.

Deze ervaren artiesten namen de orkestband voor de act op met de beste muzikanten uit het Rhythm & Blues circuit. Dit resulteerde in unieke, live klinkende backingtracks, die de perfecte begeleiding vormen voor de soulvolle vocalen en de messcherpe Chicago bluesharp van Cotton en Morganfield zelf. Samen met de overtuigende performance van beide heren staat dit borg voor een high energy

Rhythm & Blues revue, die sinds het begin een daverend succes is.

Naast de bekende Blues Brothers highlights brengt het duo een swingende medley van authentiek klinkende soulclassics, die keer op keer opnieuw het publiek naar de dansvloer zal verleiden. Definitieve erkenning voor de act krijgen Cotton en Morganfield, na de geluidsopnamen en het showconcept aan hem te hebben opgestuurd, als Dan Aykroyd (Elwood Blues in de originele film) zijn complimenten en officiële goedkeuring geeft.

-Tape optreden
-Speelduur 1 x 30 min.
-Inclusief technicus en monitor/A-set

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

0,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Language

NL

Space

5x5

Required

The artist is residing in AlmereTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Blues Brothers Dedication Revue is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen