Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
D.I.S.C.O. LIVE DISCOBAND incl. geluid en licht
D.I.S.C.O. LIVE DISCOBAND incl. geluid en licht
D.I.S.C.O. LIVE DISCOBAND incl. geluid en licht

€ 1.745,-

act price ex 9% VAT

D.I.S.C.O. LIVE DISCOBAND incl. geluid en licht

Band , Party
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.745,-

allereerst : NEE, dit is geen allroundact. Dit is de eerste, en nog steeds beste, vanaf de oprichting al GESPECIALISEERDE live discoband van de benelux. 9 artiesten in een vaste bezetting met drie blazers en driestemmige zang.

Wij spelen niet de foute nummers maar de goede!
Ontdek waarom grote boekers deze band neerzetten als er een goede discoband nodig is.

Algemene informatie
Hier is ‘ie: de enige 100% gespecialiseerde discoband. Ervaren sinds 1988 en wars van alle trends. De band die op elk glitterfeest een opwindend en zeer dansbaar tijdsbeeld neerzet. Herkenbaar voor een volwassen publiek. En met een presentatie zo aanstekelijk dat zij ook degene die de seventies niet heeft meegemaakt op de dansvloer krijgt. Met deze band bent U verzekerd van meer dan een ‘showblok’. Ga voor the real thing, u kunt gegarandeerd zijn van een onvergetelijke avond in stijl.

Biografie
een oogverblindende non-stop seventies en eighties show!

D.I.S.C.O. is geen gimmick maar inmiddels 25 jaar een volledig gespecialiseerde discoband, en voor discofeesten inmiddels een niet meer te evenaren liveact. Van Den Helder tot Maastricht. In binnen- en buitenland. Uw feest is in goede handen.

Ontdek waarom deze band als eerste wordt gebeld door gerenommeerde boekers. We voeren U terug naar een van de opwindendste tijden van de muziekgeschiedenis.

Laat je onderdompelen in de tophits van een zorgeloze tijd. Met een avond lang energieke, positieve sfeer. Hoor echte instrumenten gespeeld door muzikanten van vlees en bloed. In een kleurrijke show vol klatergoud en koperblazers. En vooral... Geniet van een stroom van steengoede dansmuziek!

D.I.S.C.O. bestaat uit een groep pure liefhebbers. Met deze band bent U verzekert van meer dan een "showblok". Wij putten uit een even groot seventies repertoire als een DJ! Dus ga voor the real thing, de prijs zal U verbazen.

wij spelen geen disco, wij zijn D.I.S.C.O.

Overige informatie
Dit is de enige 100% live, 100% discoclassics, 100% feest non-stop-discoband. Echte feestmuziek gespeeld door uitsluitend échte liefhebbers van het genre. Compleet met showdecor en showoutfit.
De band speelt ook op inprikbasis waardoor D.I.S.C.O. aantrekkelijk is voor feestcafe's die een "back to the 70's/80's avond doen. (De band heeft speciale tarieven voor wekelijks programmerende muziekcafe's zonder entreeheffing vraag hier naar)

referentielijst
Bedrijfsfeesten: -ING-Combifoto-Halfords-Heineken-Shell-Irdeto-Maersk-IBM-Gala koffie-Decamarkt-Bluewater-Unirobe groep b.v.-Paleis van Justitie-KLM-Canon-Pon's Automobielbedrijf-Arinso-Group 4 / Falck-Gemeente Den Haag-VDLgroup-British school brussels. Maersk -efteling- Claus Partyworld- Hart van holland enz Muziekcafe's -Heeren van Amstel Amsterdam-De Paap Den Haag-Plan-C Rotterdam-De Salon Vlaardingen-La Commedia

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

2,5 hours

Setting

Indoor and outdoor

Language

NL, EN

Space

6 x 3 meter

Required

Artist has rider

The artist is residing in Den HaagTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book D.I.S.C.O. LIVE DISCOBAND incl. geluid en licht is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Opening, Horeca line-up, Festival, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen